Info
ZABAVAAKTUELNO
globaltel

hronika

ŠOKANTNO PRIZNANJE: Silujem samo kada NEMAM PARA ZA KURVU!


Miroslav Dimović (38) iz Subotice, optužen za silovanje komšinice i pokušaj silovanja žene koju je video u gradskom autobusu u Beogradu, šokirao je sud svojim priznanjem da ne može da kontrološe seksualni nagon kada vidi žene i da mora da ih prisili na seks.


- Uzbudim se čim vidim neku ženu. Kada nemam stalnu devojku i redovne seksualne odnose, onda onanišem. Idem na Plavi most i tamo plaćam kurve, ali kada sam bez novca, ne mogu uvek da se obuzdam kad sretnem neku ženu. Molim vas da me pošaljete u ludnicu na lečenje, jer imam nenormalni seksualni nagon, koji ne mogu da kontrolišem - priznao je Miroslav na prvom sudskom procesu u Višem sudu u Beogradu.

Optužnica tereti Dimovića da je 21. decembra 2015. godine oko 22 sata, silovao J.Đ. na zemljanoj stazi između autoputa i stambenih zgrada u Zemun polju. Devojku je pratio neosvetljenim putem, a onda je oborio na zemlju i silovao je u blatu. Od devojke je prvo zahtevao da imaju seksualni odnos, a kada je ona odbila i pokušala da pobegne, uspeo je da je stigne, obgrlio ju je s leđa, a onda joj nasilno skinuo pantalone i donji veš i prisilio je na seksualni odnos, prenosi Alo!

Drugu žrtvu V.J. je primetio u gradskom prevozu i pratio ju je do zgrade u kojoj živi. Sa njom je ušao u lift i nasilno upao u njen stan dok je otključavala vrata. Ženu je ugurao u kapatilo, oborio na pod i udarao rukama i nogama po glavi i celom telu. Na silu joj je skinuo odeću, a onda otkopčao pantalone i legao preko nje, dodirujući je po intimnim delovima tela.

Međutim, ona ga je neprekidno udarala, gurala i dozivala pomoć. Prva komšinica je čula vrisku, dotrčala do stana i počela da zvoni i udara po vratima. Manijak je odustao čim je čuo lupanje po vratima, istrčao iz stana tik pored komšinice i pobegao. Na ulaznim vratima zgrade se sudario sa dvojicom stanara koji su pokušali da ga uhvate.

Dimoviću je prilikom bekstva ispao tablet, na osnovu kojeg je otkriven. Žena je pretrpela teške telesne povrede, zbog čega je nekoliko dana provela u Kliničnom centru. On je uhapšen 29. septembra prošle godine u gradskom autobusu na putu do stanu u Zemun polju, gde je neprijavljeno živeo. Na kraju glavnog pretresa, na kojem je do detalja ispričao šta je uradio, manijak je zavapio za pomoć, prenosi Alo!

- Vodite me u ludnicu! Ja sam psihijatrijski bolesnik, potrebna mi je stručna pomoć - izjavio je seksualni zavisnik.

Dimović je presudom u Okružnom sudu u Subotici 2004. godine dobio šest i po godina robije zbog silovanja, dok je pre toga osuđen na četiri godine zbog teške krađe. Suđenje se nastavlja u maju.

On je na suđenju priznao da je pre pokušaja silovanja na Voždovcu bio na Plavom mostu i tamo imao odnos sa prostitutkom. Posle njegove izjave da je lud i da hoće da ide na lečenje, koju je dao policiji neposredno posle hapšenja, sud je tražio da psihijatri utvrde da li boluje od duševnog poremećaja.

- Ključno pitanje je bilo da li uživa da muči žene i da li ga taj čin uzbuđuje. Na kralju se ispostavilo da ima pojačan seksualni nagon, koji nije u stanju da kontroliše i da mu je neophodna stručna pomoć - objasnili su lekari u stručnom nalazu.

Advokat Nebojša Milosavljević, Dimovićev branilac po službenoj dužnosti, kaže da su psihijatri utvrdili da je optuženi bolestan.

- On je svestan da je pogrešio i kaje se zbog svega što je uradio. Mene je molio da sudu predložim da ide na izdržavanje kazne pre pravosnažnosti presude - kaže advokat.

Komentari • 0


povezane vesti