AKTUELNO

Detalji otmice i bekstva našeg pomorca u vodama Ekvatorijalne Gvineje mogu zauvek ostati tajna.

Aleksandar Terek, koji je u minulu sredu proživeo dramu na brodu "Pacifiki vorden", kada su pokušali da ga otmu pirati, u nedelju nije bio spreman da razgovara sa novinarima koji su se okupili ispred njegove porodične kuće u Zrenjaninu. Posle "onlajn sastanka" sa autoritetima iz svoje kompanije, na kojem se, kako nam je rekla njegova supruga Andrijana, galamilo i nakon koga je bio uzbuđen, Terek je odlučio da ostane iza spuštenih roletni kuće u Ohridskoj ulici.

Foto: Kurir/Ana Paunković

Detalji otmice i bekstva našeg pomorca u vodama Ekvatorijalne Gvineje, kako je u subotu i upozorio "banatski mornar", mogu zauvek ostati tajna zbog ugovora sa kompanijom za koju obavlja posao na moru. U njemu stoje i klauzule o tajnosti i, prema rečima Tereka, ima puno stvari koje treba da razreši sa svojim poslodavcima.

Umesto njega, u nedelju su govorili supruga Andijana i baka Marika. Ukratko, molili su novinare da ga puste da se odmori.

Foto: TV Pink Printscreen

- Razumite nas, imamo dvoje maloletne dece, Davida i Lauru, i želimo da ih zaštitimo od medijske halabuke koja se podigla. Prvo su čuli da im je otac otet, a potom da je spasen. Ja sam pokušala da sve te dramatične informacije sačuvam samo za nas, ali se sve nekako razotkrilo. Nisma htela da vidim novinare na aerodromu, a ni sada ne želim da govorim - rekla je Andrijana.

Dok su se novinari u nedelju nadali da će Terek ipak izaći pred njih, u dvorištu su se pojavili baka Marika i Terekov brat od strica. Tražili su da Sašu ostavimo da se odmori.

Kako je potvrdila Aleksandrova supruga, porodica Terek je u nedelju otišla put Segedina, gde ima stan i boravi tokom radne nedelje i gde deca pohađaju školu.

#Aleksandar Terek

#Otmica

'