AKTUELNO

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsili su Darka Mitića (1986) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Sumnja se da je on, 20. novembra ove godine, u elitnom naselju Beverli hils u Nišu, hicima iz vatrenog oružja usmrtio dvadesetpetogodišnjeg mladića Miloša Radojkovića.

Foto: Facebook.com/Privatna arhiva

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Miloš Radojković (25) iz Tešice izrešetan je u sredu sa najmanje 10 hitaca preksinoć u sačekuši ispred kuće u naselju Beverli Hils u Nišu, gde je došao je da trudnoj supruzi i ćerki donese kolače.

Ubica ga je zaskočio iz mraka i u njega sasuo rafal, Radojković je pokušao da mu pobegne, ali je preminuo u garaži u koju se sklonio.

Izvesno da je mladić imao neprijatelje, jer su mu dva puta paljeni automobili, a prema pisanju medija, sve ukazuje da je ubica dobro poznavao Radojkovićevo kretanje.

#Hapšenje

'