AKTUELNO

Noćas je na Novom Beogradu nakon udesa došlo do pokušaja otmice mladog reprezentativca Srbije i igrača Fiorentine Alekse Terzića (20).

Prema proceni sajta transfermarket.com Terzić trenutno vredi 1,5 miliona evra, zbog čega su sumnje u slučajnost cele noćašnje situacije sasvim opravdane.

Foto: Printscreen/transfermarket.com

Terzić je inače ponikao u Crvenoj zvezdi, prošao je sve mlađe kategorije, posle se kalio u Grafičaru, a 2019. je otišao u Fiorentinu za 1,5 miliona evra. Talentovani levi bek bio je uz Dejana Joveljića i braću Ilić predvodnik sjajnog tima omladinaca Crvene zvezde.

Foto: Printscreen/transfermarket.com

Podsetimo, beogradska policija uhapsila je dvojicu mladića u Kaluđerici zbog sumnje da su noćas oko 3 sata ujutru na Novom Beogradu u Ulici Jurija Gagarina pokušali da otmu Terzića.

Prema informacijama, prvo je u saobraćaju došlo do svađe, a zatim i udesa kada je audi udario u BMW fudbalera, u kom je on bio sam.

Foto: Printscreen YouTube/Crvena zvezda

Kako se saznaje, kada je mladić izašao iz automobila, pokušali su da ga ubace u gepek, međutim uspeo je da ih savlada i da im pobegne.

Dvojica mladića su nakon toga uzeli njegov automobil i pobegli ka naselju Kaluđerica, gde su kasnije i uhapšeni, nakon što je Aleksa prijavio slučaj policiji.

#Aleksa Terzić

#Kidnapovanje

'