AKTUELNO

Aleksa Mrđa, jedan od otmičara Petra Mitrovića iz Stare Pazove, i ranije je bio problematičan mladić sklon tučama, a na svom Fejsbuk profilu veliča navijačke grupe i kriminalce

Među uhapšenima posle otmice 13-godišnjeg Petra Mitrovića iz Stare Pazove je i njegov sugrađanin Aleksa Mrđa (18) za koga se ispostavilo da je izuzetno problematičan mladić, o čemu svedoče i brojne objave na njegovom Fejsbuk profilu.

Aleksa Mrđa (18) iz Stare Pazove uhapšen je, prema rečima njegovog oca, u automobilu u vlasništu organizatora otmice, Marka Jovišića. Da je reč o problematičnom mladiću potvrdio je i njegov otac, koji je kazao da je njegov sin sklon i tučama, piše Blic.

I Aleksine objave na profilu na Fejsbuku dokazuju da, uprkos tome što ima tek 18 godina, jasno veliča nasilje, navijačke grupe i kriminalni način života.

Pored velikog broja fotografija na kojima su ispisi poput: "All cops are bastards" (popularno ACAB) uz Partizanove boje, tu su i stihovi pesama koje je ponosno delio, poput "U tvorza te čeka mesto, bio si dobar dečko, srce postaje grešno u poteri za kešom", ali i "krijem se jer znam da me traži, ker je svuda brate, pa se mnogo pazim".

Autor: JS

#PETAR MITROVIĆ

'