separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

ĆUTI IZ STRAHA: Mladić koga je navodno Davor ranio neće ne želi da kaže ISTINU, a evo šta se desilo u Majinoj kući kada je Pernić upao sa puškom


Darko S. iz Malajnice koga je u odbrani pomenula Maja Bađikić, koja se tereti da je pomagala Davoru Perniću u četvrorostrukom ubistvu u Jabukovcu, naveo je da je dolazio kod nje da joj vrati pare, ali nije želeo da potvrdi njenu izjavu da ga je upravo osumnjičeni za masakr ranio u nogu u njenoj kući.


Naime, na saslušanju kod tužioca, Maja Bađikić je navela da je jedne večeri kod nje došao Darko S. kome je prodala "nisan" i da joj je doneo još 50 evra koliko joj je dugovao za kola.  

Autor: Printscreen Facebook

Nije hteo kafu, već samo da popije sok "na brzinu", ali je tada neko počeo da lupa na ulazna vrata i viče "otvaraj, sve ću da vas dignem u vazduh". 

Prema njenom svedočenju, nije znala ko je, otvorila je i ugledala Pernića u maskirnoj uniformi i naoružanog puškom. Naredio je Darku S. da legne, a njoj da upali sva svetla u kući. Dok je ona to radila, nije čula pucanj, već nešto kao tihi prasak, i po povratku u dnevnu sobu videla je da je mladić ranjen u nogu.  

Autor: Printscreen Facebook/Davor Pernic, Printscreen Facebook

Ispričala je da je bila u strahu da joj se ne probudi sedmogodišnji sin, koji je spavao u sobi, ali je smogla snage da im kaže da će pozvati policiju ukoliko ne izađu iz njene kuće i sve nesuglasice koje imaju reše van. Tada im je, kako je navela, Pernić zapretio da će ubiti i njih i njihove najbliže ukoliko o ranjavanju obaveste policiju, i nakon toga su otišla obojica.  

- Sve što je objavljeno, istina je. Bio sam dužan Maji i otišao sam da joj vratim novac- rekao je Darko S.  

Na pitanje da objasni šta se dešavalo te večeri i da li mu je Pernić pucao u nogu, počeo je da vrda.  

- Ja ne znam ko je to uradio. Neću da krivim nikoga - naveo je mladić iz Majalnice, koji na taj način nije želeo da potvrdi Majin iskaz da mu je u nogu pucao Pernić, i to u njenoj kući.  

Autor: TvPink Printscreen, Privatna Arhiva

Na insistiranje novinara da odgovori ko je onda pucao u njega, Darko S. je prekinuo vezu. Ovaj mladić iz Malajnice biće saslušan u nastavku istrage i trebalo bi da razjasni da li je Majin iskaz tačan i da li ga je Pernić ranio i u kakvom odnosu je bio i s njim i s njom.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti