AKTUELNO

Stanovnici Novog Kneževca na severu Banata i dalje su u šoku nakon svirepog ubistva maloletnika. Njega su četvorica pretukla do smrti.

U domu Margite i Nandora Nemeta, babe i dede nestradalog Martina Barne (17) tuga. Očajna majka ostala je bez glasa i bez suza. Pristali su na razgovor za Pink, a onda je zazvonio telefon.

Posle žustrog razgovora Nandora i nekog novinara, odustali su i zamolili nas da odemo. Sve što su novina objavile ovih dana je, kažu, laž, osim da su Martina do smrti tukla četvorica mladića od 19, 18, 16 i 15 godina.

Foto: TvPink Printscreen

Nije im, tvrde, bio drug, niti je imao bilo kakve veze sa drogom.

Beživotno telo 17-godišnjeg Martina Barne pronašla je u parku u centru Novog Kneževca, u sredu 18. septembra, meštanka koja je krenula u jutarnju šetnju.

Foto: TvPink Printscreen

Najpre je mislila da je reč o pijancu, ali kada je prišla i videla telo dečaka u modricama pozvala je supruga, a odmah zatim i policiju.

Užasnuta nije bila samo žena koja je pronašla mrtvog mladića. Građani Novog Kneževca još uvek su u šoku jer ne pamte ovakvo nasilje u njihovoj varoši. Pojedini kažu da su čuli da je ista grupa već maltretirala Martina, ali i druge dečake iz Novog Kneževca.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, u noći 17. na 18. septembar četvorica mladića su 17-godišnjeg Martina, kako se pretpostavlja, tukli i šutirali toliko jako da je dečaku pukla jetra, a potom ga ostavili. Njegovo beživotno telo nađeno je sutradan.

Dečak je sahranjen na katoličkom groblju u Novom Kneževcu, a osumnjičeni za njegovo ubistvo su uhapšeni i određeno im je zadržavanje.

Pročitajte još: TUŽAN, TEŽAK I KRATAK ŽIVOT: Nasmrt pretučeni Martin je dva puta ove godine izbačen iz kuće, živeo je u šupi

#Ubistvo

'