AKTUELNO

Sedeo je sa prijateljem kada su mu napadači prišli - usledio je haos!

Damir Dado Mihajlović (37) iz Novog Sada pretučen je i izboden juče oko 13 sati oštrim predmetom ispred jednog kafića u Ulici Miše Dimitrijevića u Novom Sadu.

Nakon snimka na kojem se vidi kako Mihajlovića, koji je inače zet pevačice Nataše Bekvalac, prebijaju i ubadaju nožem, pojavio se i drugi - još brutalniji.

Na snimku se vidi tuča Mihajlovića i trojice napadača iz drugog ugla.

Foto: E-Stock, Printscreen YouTube/Fight Site

Sportista je sedeo je sa prijateljem u kafiću kada su mu prišli napadači.

Zet Nataše Bekvalac je prvo brutalno prebijen, a kada je završio na podu, jedan o muškaraca koji su učestvovali u tuči mu je prišao i, kako se pretpostavlja, izbo ga nožem.

Krvava tuča počela verbalnim obračunom

- Mihajlović je s drugarom sedeo u kafiću svog brata kada se iznenada najpre verbalno sukobio sa napadačem koji je sedeo za susednim stolom. Sukob se nastavio ispred lokala, kada su se Mihajlović i još jedan muškarac potukli. - Međutim, ubrzo su došla još dvojica muškaraca, pa su i oni nasrnuli na MMA borca. Jedan od te trojice ga je udario pepeljarom, nakon čega se Mihajlović srušio. Ovaj ga je potom udario još nekoliko puta, a potom je izvukao nož i zario mu ga nekoliko puta u noge. Posle toga napadači su pobegli - navodi izvor iz istrage.

Foto: Printscreen Facebook/Damir Dado Mihajlović

Mihajlović je danas pušten na kućno lečenje.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Se sa najpoznatijom novosadskom pevačiom se orodio nakon što je oženio njenu sestru od tetke Jelenu Mrkić. Mrkićeva je javnosti postala poznata nakon učešća u rijalitiju "Survajver", a oprobala se i u pevačkim vodama.

#tuča

'