AKTUELNO

Miša Jovanović (57) mirno je popio kafu s bivšom suprugom Gordanom (47) i njenim bratom Goranom Radosavljevićem (42), a onda izvukao pištolj i pucao u njih.

Jovanović je zatim bežao od policije auto-putem u kontrasmeru, isprevrtao se kolima, izašao iz olupine i presudio sebi tako što je ispalio dva metka u glavu.

Jovanović je krvavi pir započeo u Kruševcu, u kafani "Mali Pariz" u Brijanovoj ulici, gde je sedeo za stolom sa Gordanom i Goranom, a završio ga stotinak kilometara dalje, u selu Brđani kod Gornjeg Milanovca, gde je posle filmske potere dva puta pucao sebi u glavu.

Svedoci su rekli da je Jovanović bivšoj ženi samo nekoliko sekundi pre nego što će pucati u nju rekao:

Foto: Informer/R.B.

- Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa decu, pa sebe - navodno je izgovorio Jovanović, potom ustao, izvadio pištolj i pucao u Gordanu. Prvi metak ju je samo okrznuo, ali je drugo ispaljen direktno u glavu. Potom je ispalio hitac i u njenog brata.

Gordana je pala na mestu mrtva, a Goran je prebačen u kruševačku bolnicu, u kojoj se lekari bore za njen život.

Bivši supružnici imaju dve ćerke.

Foto: Printscreen/Google maps

Na mesto ubistva došla je i žena koja je odmah pitala gde je ubica pobegao. Kada su joj rekli da je otišao prema autobuskoj stanici, zajaukala je i izgovorila: "Jao, neće valjda i decu".

U trenutku krvavog pira ljudi koji su se našli u bašti ili u prolazu, utrčali su u okolne radnje kako bi se sakrili.

- Vlasnici radnji su pozaključavali vrata i niko nije smeo da izađe neko vreme. Sve je i dalje zaključano, a policija je blokirala ovaj deo - dodaju očevici.

#Kruševac

#Ubica

'