separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

JAUCI SESTRE UBIJENE DRAGICE SE PROLAMAJU JABUKOVCEM, SUZA SUZU STIŽE! Baka Jovanka jedva govori od tuge, a evo šta za Pink kaže O ZLOČINU KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU


Tri dana od pronalaska četiri beživotna tela u dvorištu porodične kuće Kazimirović u ataru sela Jabukovac, policija intenzivno traga za počiniocem ili počiniocima masakra. Porodica stradalih je još uvek u šoku, a za Pink je govorila sestra ubijene Dragice.


Na salašu porodice Kazimirović u Jabukovcu kod Negotina u petak su pronađena četiri leša, a istražitelji sumnjaju da je glavu porodice i tri žene ubila nepoznata osoba za kojom se traga.

Prema nezvaničnim informacijama, na traktoru u dvorištu policija je zatekla telo Raje Kazimirovića (72), nešto dalje leš njegove majke Dragice (93), a kod šupe na istom imanju tela njegove sestre Ljubinke Oprikić (76) i sestričine Dragane.  

Autor: TV Pink Printscreen

Meštani Jabukovca i dalje ne naslućuju motiv stravičnog četvorostrukog ubistva, a mišljenja su da je počinilac neko ko je ovako nešto već radio, jer je činjenica da nijedan ispaljeni metak nije promašio žrtvu.

Autor: TV Pink Printscreen

- Ljudi su bili pošteni, nisu imali kontakt ni sa kim, nisu se svađali ni sa kim – kaže jedan meštanin sela. Drugi kaže da je Raja Kazimirović, inače njegov školski drug, bio rezervisan i da je slabo komunicarao sa drugima, ali da je svakako žalosno što se ovakav zločin dogodio.

Od bliskih rođaka porodice Kazimirović u Jabukovcu živi rođena sestra ubijene Dragice Kazimirović, 90-godišnja Jovanka Kalinović. Ova starica još uvek je u šoku i kaže da ne može da veruje da je njena sestra ovako završila.

Autor: TV Pink Printscreen

- Sestra mi je bila mirna, povučena, Raja isto. Miran čovek, ni sa kim se nije svađao. Mučio se mnogo i od te muke je bio jako nervozan. Nikoga nije mrzeo... – jedva, kroz suze, kaže za Pink sestra nastradale Dragice.

Autor: TV Pink Printscreen

Jabukovcem, ali i susednim selima, već tri dana kruže razne priče i teorije o motivu ovog četvorostrukog ubistva. Međutim, za sada zvaničnih informacija o uzroku ove tragedije nema.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti