AKTUELNO

U trenutku hapšenja, prošle godine, policija je u džepu kod njega pronašla vijagru.

Pedofil Dragan Živanović (66) iz Novog Beograda uhapšen je prošle godine zbog dopisivanja  sa maloletnom J.N (11) koju je pronašao preko Fejsbuka. Njegovo hapšenje postalo je jako popularno, jer se sve dogodilo zahvaljujući majci devojčice koja je nastavila dopisivanje sa njim, a onda ga i prijavila policiji.

On je osuđen na kaznu zatvora od dve godine i četiri meseca. Ova presuda pogodila je Igora Jurića, oca ubijene devojčice Tijane.

- Posle još jednog slučaja koji je završen sramno niskom kaznom, možemo da se pitamo ko sve sebi daje za pravo da direktno ugrožava našu decu? Ko će zaštiti devojčicu i njenu porodicu koja je bila izložena ovom predatoru? Da li je ovo opomena ljudima istog kova ili ohrabrenje da nastave da rade užasne stvari? Kazne za one koji deci ne žele dobro, u Srbiji su nedopustivo niske - stoji u delu statusa koji je Jurić objavio na svom profilu.

Maloletna J.N. dobila zahtev za prijateljstvo od nepoznatog starijeg muškarca i to odmah prijavila svojoj majci. Od tog momenta njen profil je preuzela majka. On je devojčici slao slike polnog organa i lascivne poruke. Na kraju je i ugovorio sastanak sa njom, a tada je bio i uhapšen.

U trenutku kada je uhapšen policija je pronašla vijagru u njegovom džepu.

J. Stanković

#Igor Jurić

#Novi Beograd

#Pedofil

'