separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

Koristio lažnu ličnu kartu? U SUBOTICI UHAPŠEN ŠKALJARAC ZORAN MRVALJEVIĆ MRVA! (FOTO)


U nastavku akcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapsili su Zorana Mrvaljevića (1977), crnogorskog državljanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela trgovina uticajem i falsifikovanje isprave.


Prema pisanju medija,  Zoran Mrvaljević Mrva pripadnik je škaljarskog klana, koji je od ranije poznat policiji, ali i javnosti po brojnim pucnjavama.

Autor: Printscreen Tanjug video

Ranije uhapšena J. P. (1980), policijska službenica Policijske uprave Novi Sad, kako se sumnja dala je podatke Branka Perišića iz Novog Sada, za kojeg je utvrdila da nema biometrijska dokumenta, osumnjičenom Mrvaljeviću.

On se sumnjiči da je zatim pribavio falsifikovani izvod iz matične knjige rođenih, kao i knjige državljana, koje je J. P. potom iskoristila kako bi mu izdala ličnu kartu na ime Branko Perišić sredinom marta ove godine. 

Autor: Printscreen Tanjug video

Osumnjičenom Zoranu Mrvaljeviću, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, određeno je zadržavanje do 48 časova, dok će protiv J.P. biti dopunjena ranije podneta krivična prijava. 

Autor: Printscreen Tanjug video

Autor: Printscreen Tanjug video

U akciji je privedena još jedna osoba za koju se sumnja da je učestvovala u izvršenju ovih krivičnih dela, a pripadnici MUP-a u saradnji sa Tužilaštvom nastavljaju dalji rad na identifikaciji svih osoba za koje su sumnja da su učestvovale u izvršenju ovih krivičnih dela. 

Autor: Printscreen Tanjug video

Da podsetimo, u junu su uhapšeni pomenuta službenica J. P. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela zloupotreba službenog položaja i trgovina uticajem, Novosađanin N. B. (1978) i crnogorski državljanin M. V. (1985) zbog krivičnih dela dela trgovina uticajem i falsifikovanje isprave, dok je protiv policijske službenice Z. D. (1965) podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti