separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

TOČKOVI SU ANĐELU PODARILI KRILA! Tamara se POTRESNIM STIHOVIMA oprostila od momka koji je stradao kod Ovče! NJENE REČI KIDAJU DUŠU!


'Kuda žuriš, dušo, da l' za bol naš mariš?'


Daniel V. iz okoline Pančeva nastradao je 5. jula oko 22.30 na obilaznici Pupinov most - Ovča kada je na svom motoru, iz za sada neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu i udario u banderu. Potom je na njega naleteo BMW u kojem su se nalazili njegovi prijatelji.

Tužnim stihovima, na svom "Fejsbuk" profilu, uz Danielovu nasmejanu fotografiju, oprostila se njegova devojka Tamara.  

- Mladost i pamet, beskrajna lepota, kuda žuriš, dušo, da l' za bol naš mariš? Toliko si toga hteo od života, al' ti nije bilo suđeno da stariš. Gledam savršenstvo tvoga milog lika, da li sve ko dim nestane u trenu, od predivnog bića ostala je slika, pred kojom nam suze u trenutku krenu. I znam da bi opet isto tako hteo, jer ljubav za drumom u srcu se skrila, uzelo te ono što si zavoleo, točkovi su anđelu podarili krila - potresne su reči koje je Tamara posvetila Danielu.  

Verovatno usled velike brzine i siline udarca, BMW u kom su bili Danielovi prijatelji, slegeo je sa puta, prevrnuo se i završio na krovu. Dve osobe iz četvorotočkaša su sa povredama prevezene u Urgentni centar. Danijel je stradao na licu mesta... 

U međuvremenu, šok, tuga i bol nadvili su se nad Kačarevom, malim banatskim selom gde je Daniel proveo svoje dečačke dane. O Danielu svi poznanici imaju samo reči hvale, prepričavaju njegove školske uspehe i ljubav prema motorima, a ovakvu tragediju, kažu, ne pamte.

 Najviše ih brine, kažu, kako će tragediju izdržati njegova devojka Tamara, sa kojom je u vezi još od srednje škole. Njih dvoje su, pričaju meštani, odnedavno započeli zajednički život, a nesrećna devojke je ujedno i poslednja koja se pred tragediju čula sa njim, prenosi Blic.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti