AKTUELNO

Jutros su zbog pucnjave i ranjavanja na Novom Beogradu uhapšena trojica mladića, među kojima i vanbračni sin Zorana Šijana. On se, zajedno sa još dvojicom, potukao sa dvojicom muškaraca. Usledila je pucnjava i ranjavanje Stefana R.

Jutros oko osam časova došlo je do tuče ispred jednog lokala brze hrane na Novom Beogradu, a nakon toga i do pucnjave u kojoj je ranjen jedan muškarac.

Zbog ovoga su privedena su tri mladića, između ostalih i Vukašin Šijan (20), vanbračni sin pokojnog vođe nekadašnjeg "surčinskog klana" Zorana Šijana, uhapšen je zajedno sa svojim prijateljima Stefanom Suvajcem (19) i Nikom Kantarom (20) nakon što su se juče potukli sa dvojicom muškaraca, a potom zapucali iz pištolja na policajca u civilu i ranili prolaznika Stefana R. (30) u šaku leve ruke.

Foto: Tanjug

Kako prenose beogradski mediji, pucnjavi je prethodila svađa ispred restorana brze hrane, u novobeogradskoj ulici poznatoj kao "dolina gladi". Trojica nasilnika pokušala su da preko reda kupe hranu, zbog čega su se sukobili sa dvojicom drugih kupaca.

- Video sam da su dva momka čekala u redu ispred tog lokala. Nedugo zatim došla je grupica od tri mladića i dve devojke. Bili su bučni i nadmeni. Tražili su da naruče preko reda dok su drugi momci pokušavali da ih umire - rekao je očevidac ovog nemilog događaja.

Kako kaže, u raspravu su se potom umešale devojke koje su bile u društvu Šijana i njegove ekipe.

- Počele da vrište i da brane dvojicu momaka s kojima su se ova trojica potukli. Ubrzo su pobegli u pravcu Ulice Džona Kenedija - kaže sagovornik.

Kako otkriva izvor iz istrage, kulminacija nasilničkog ponašanja trojice mladića usledila je kad su pokušali da zaustave taksi.

Taksista nije hteo da im otvori vrata, a oni su počeli da udaraju rukama po automobilu, što je primetio policajac u civilu koji nije bio na dužnosti. On je zajedno sa svojim prijateljem Stefanom R. priskočio taksisti u pomoć, nakon čega su mladići potegli oružje i ranili Stefana u šaku - rekao je izvor.

Vukašin i dvojica njegovih drugova su potom pokušali da zaustave drugo vozilo, ali ih je policajac tu savladao i pozvao kolege, koji su ih uhapsili.

Foto: Printscreen Instagram

- I dalje nije poznato ko je od trojice mladića pucao na prolaznika, ali će to biti utvrđeno istragom - završava sagovornik.

Vukašin je, inače, najmlađi sin Zorana Šijana, koga je dobio iz veze s komšinicom Goranom Zoricom, koja je ujedno bila prijateljica njegove tadašnje žene, pevačice Goce Božinovske.

Pročitajte još: POGLEDAJTE TRENUTAK KADA SU UHAPSILI SINA ZORANA ŠIJANA! Učestvovao u pucnjavi na Novom Beogradu, pa pokušao da pobegne taksijem! (VIDEO)

#Novi Beograd

#Pucnjava

'