AKTUELNO

Vukašin Šijan (20), sin Zorana Šijana, uhapšen je nakon jutrošnje pucnjave na Novom Beogradu u kojoj je ranjen Stefan R. (30).

Jutros oko osam časova došlo je do tuče ispred jednog lokala brze hrane na Novom Beogradu, a nakon toga i do pucnjave u kojoj je ranjen jedan muškarac.

Zbog ovoga su privedena su tri mladića, a kako je pisao Pink.rs, jedan od uhapšenih je i Vukašin Šijan (20), sin Zorana Šijana. Pored njega, uhapšeni su i Stefan Suvajac (19) i Niko Kantara (20), koji su takođe učestvovali u pucnjavi i čitavom incidentu.

Foto: Printscreen Instagram

Ubrzo se pojavio i snimak njihovog hapšenja, a Pink.rs je došao u posed istog. Na njemu se jasno vidi kako Vukašina Šijana pripadnici Interventne jedinice hapse i uvode u jedan od automobila.

Pročitajte još: KRVOPROLIĆE NA NOVOM BEOGRADU! Tri napadača upucala muškarca (30) u Ulici Džona Kenedija, pa pokušala da pobegnu taksijem! Policija ih odmah uhapsila (VIDEO)

Dva pripadnika Interventne vode Šijana, držeći ga za vrat i ruke i ne dajući mu da podigne pogled od poda. Sve vreme na rukama su mu lisice. U nastavku pogledajte snimak:

Podsetimo, nakon tuče u kojoj je učestvovao Šijan sa još dvojicom mladića, njih trojica pobegla su sa lica mesta i na uglu ulica Džona Kenedija i Prve pruge nasilno zaustavili taksi vozilo u pokušaju da pobegnu.

Pošto taksista nije hteo da im otvori vozilo, oni su počeli da udaraju rukama po automobilu, što je primetio policijski službenik u civilu, koji je bio van službe, i koji je pokušao da zajedno sa jednim prijateljem spreči nasilje nad taksistom.

Nakon toga je jedan od trojice mladića ispalio hitac u njihovom pravcu i ranio u predelu leve ruke tridesetogodišnjeg mladića koji je, zajedno sa policajcem, pokušao da spreči nasilje. Trojica napadača su potom zaustavili nasilno zaustavili drugo taksi vozilo, kako bi pobeli, ali su brzom reakcijom policajca ubrzo zaustavljeni i uhapšeni.

Pročitajte još: OVO JE SIN ZORANA ŠIJANA KOJI JE JUTROS UHAPŠEN NA NOVOM BEOGRADU - Jedan detalj iz njegove biografije je posebno ZANIMLJIV!

#Hapšenje

#Zoran Šijan

'