AKTUELNO

Branilac Zorana Marjanovića, Aleksandar Zarić, podseća da se potvrđivanje optužnice već događalo, te da veruje da će Apelacija usvojiti žalbu koju odbrana bude uložila.

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog ubistva supruge Jelene Marjanović u aprilu 2016. godine.

Jedan od Marjanovićevih branilaca, advokat Aleksandar Zarić ostao je zatečen ovom informacijom i, kaže, još nije upućen u ovu odluku Višeg suda.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Nisam upućen, sada saznajem od vas. Takve informacije se, inače, dostavljaju poštom, a ne javljaju se preko telefona – kaže Zarić i dodaje:

- Optužnica je bila potvrđena u Višem sudu i prošli put u prvom stepenu, pa je Apelacija usvojila žalbu, tako da ćemo videti šta će biti. Jasno je da će žalba po potrebi uslediti – kaže Zarić za Pink.rs.

Ubistvo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović već tri godine najkontroverzniji je slučaj u Srbiji, a istragu prate brojna pitanja.

Optužnica koja je podignuta protiv njenog supruga Zorana Marjanovića do sada je dva puta vraćena na dopunu.

Kako se navodi u optužnici, tužilaštvo, koje za smrt pevačice tereti njenog supruga Zorana, navelo je da je on podmuklo isključio mobilni telefon, a kad je Jelena umrla, ponovo ga je uključio, pa pozvao policiju i pravio se da je traži i da je zabrinut.

I. P.

#Advokat

#Zoran Marjanović

'