AKTUELNO

Portalu Pink.rs je potvrđeno da je nakon tri dana skrivanja uhapšen trostruki ubica Goran Janković.

Prema nezvaničnim informacijama, Janković je uhapšen kod Brodogradilišta u Novom Sadu.

Informaciju da je Janković uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je, 24. maja, ubio suprugu Mirjanu i njene roditelje, potvrdili su i u novosadskoj policiji.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva, Tanjug/Jaroslav Pap

- Sumnja se da je, u petak ujutru, udarcima čekićem, usmrtio M. J. (1987), B. P. (1962) i N. P. (1962), u njihovoj porodičnoj kući na Telepu. G. J. je, zatim, pobegao sa lica mesta, a uhapšen je u Novom Sadu, posle neprekidne trodnevne potrage u kojoj su, osim novosadske policije, učestvovali pripadnici Helikopterske jedinice i Žandarmerije - navedeno je u saopštenju MUP-a.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu za krivično delo teško ubistvo, biti doveden na saslušanje.

Podsetimo, stravičan zločin dogodio se u petak u novosadskom naselju Telep, gde je, kako se sumnja, Goran Janković (37), vlasnik vulkanizerske radnje u Veterniku, nasmrt pretukao suprugu Mirjanu (32) i njene roditelje Branislava (57) i Nadu Pajić (57).

Foto: Novosadska TV

Ubistvo se dogodilo u kući u ulici Petefi Šandora 156 b u Novom Sadu, dok su tu bila Goranova i Mirjanina dva maloletna sina, stariji od deset godina i mlađi koji ide u vrtić.

Mirjana i njeni roditelji su najverovatnije usmrćeni udarcima tupim predmetom po glavi, a prema nezvaničnim saznanjima, pretpostavlja se da su im smrtonosne povrede nanete macolom.

Pročitajte još: UŽAS POSTAO JOŠ VEĆI: DEČACI GLEDALI KAKO IM OTAC UBIJA MAJKU, BAKU I DEKU! Jezivi detalji masakra u Novom Sadu! STARIJI DEČAK POZVAO UJAKA I REKAO MU ZA UBISTVO

#Hapšenje

#Novi Sad

#Ubistvo

'