separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

IVANU JE DEČKO TUKAO, ZAVRŠILA JE U BOLNICI I JEDVA SE IZVUKLA! MEĐUTIM, TO NIJE SVE - Jedna informacija koju je saznala je dodatno dotukla


Devojka se vratila u rodno selo i pokušava da se oporavi od tragedije koju je preživela.


Ivana Filipović (22), studentkinja koju je sredinom marta dečko Đorđe Lacković (24) brutalno tukao, sekao nožem i pekao peglom, pobegla je iz Novog Sada i vratila se u rodno Banovo Polje. Kako saznajemo, ona nije mogla da se izbori sa svim što joj se dogodilo.

- Ivanu je proganjalo sve što joj se dogodilo, zato je dala otkaz u kladionici u kojoj je radila i morala je da ode - kaže  izvor.

Drugarica koja joj je spasila život i koja joj je pomagala dok se oporavljala, Ljubica Pantelić, otišla je u Švedsku, tako da je Ivana ostala sama u Novom Sadu. U pojedinim medijima pojavile su se čak informacije da je Ljubica bila u tajnoj vezi sa Lackovićem, čak su navodno na sudu pokazane i njihove zajedničke fotografije i intimni snimci, ali kako Telegraf.rs saznaje, to nije istina.

Na pitanje o pisanjima medija i svađi sa Ivanom, Ljubica nam je odmah rekla:

- Da, videla sam to, sve su gluposti, nikakve svađe nije bilo, sve je ok, ne brinite.

- Otkako se vratila kući, Ivana je dosta povučena, ne izlazi nigde, ne druži se ni sa kim. Otac joj je savetovao da se prebaci u Sremsku Mitrovicu ili Šabac, ali je ona odlučila da se ipak vrati u rodno selo - rekao nam je izvor.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti