separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

ŠKALJARCI UPUCANI NA SPAVANJU?! Policija zatekla ŠOK PRIZOR U KUĆI, zatim EVAKUISALA 120 STANOVNIKA - Ubijeni Darko Mijović i Nikola Jovanović Debeli, a Pavićević i Vešković su teško ranjeni


Prema nepotvrđenim informacijama, ubica ili više njih oko pet sati ujutru upalo je u kuću u Ulici Amtstrase u gradu Forst u Branderburgu i otvorilo vatru na Mijovića, Jovanovića, Pavićevića i Veškovića.


Nemačka policija pokušava da utvrdi ko su napadači i koliko ih je juče u zoru upalo u iznajmljenu kuću u gradu Forst - kada su iz vatrenog oružja ubijena dva crnogorska državljanina i isto toliko njih ranjeno.

Prema nezvaničnim saznanjima crnogorskih medija, na spavanju su likvidirani Podgoričanin Darko Mijović i Baranin Nikola Jovanović zvani Debeli, a teško ranjeni Miloš Pavićević i Miloš Vešković.

Navodno, sva četvorica povezana su sa barskim ogrankom škaljarskog kriminalnog klana, na čijem čelu je Alan Kožar.

Zbog toga policija, saopšteno je nezvanično, taj zločin pripisuje ratu crnogorskih kriminalnih klanova koji traje od kraja 2014. godine.

Autor: Tanjug

Nemački mediji preneli su da je policija u kući zatekla užasan prizor, a da je jedan od ranjenih muškaraca helikopterom transportovan u bolnicu.

Novinari pišu da je nedugo nakon ubistva privremeno evakuisano oko 120 stanovnika iz okolnih kuća jer je policija posumnjala da je postavljen eksploziv pod automobile koje su koristili ubijeni i ranjeni.

Za to vreme stručnjaci za eksploziv uz pomoć robota pregledali su automobile parkirane ispred kuće na uglu ulica Amtstrase i Berlinerstrase.

Portal lr-online.de objavio je da je u ranim popodnevnim satima evakuacija podignuta na veći nivo, i da je blokiran okrug Spree-Neisse, na jugoistoku nemačke savezne države Branderburg.

Najavili su i da će se tužilaštvo koje rukovodi istragom oglasiti u utorak ujutro.

Podsetimo, Mijović je 29. marta oslobođen optužbi da je 8. jula 2016. godine, sa Baraninom Vladimirom Ulamom, na podmukao način ubio Petrovčanina Nemanju Medina.

Autor: Printscreen Facebook/Darko Mijović

Oslobođen je i Bogdan Milić, optužen da je pomogao učiniocima ubistva nakon izvršenog krivičnog dela.

Mijoviću je istog dana ukinut pritvor.

“Vijesti” saznaju da se ubijeni Mijović upravo u spuškom zatvoru zbližio sa škaljarcima i da je prije nekoliko dana otputovao iz Crne Gore.

Navodno, ranjeni Pavićević kum je Vladimira Ulame.

Ubistvo u Nemačkoj nije prvi obračun klanova van granica Crne Gore. Žrtve kokainskog rata padale su u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Austriji...

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti