separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

EVO KO JE UBIJENI ŠKALJARAC DARKO MIJOVIĆ: Pre dva meseca su ga oslobodili optužbe za ubistvo, a danas je izrešetan u Nemačkoj!


Darko Mijović iz Podgorice ubijen je danas u Nemačkoj, u vatrenom obračunu, u kojem je stradao još jedan državljanin Crne Gore.


Pucnjava se dogodila u stanu u kojem su boravili Mijović i druge dve osobe, a prema tvrdnjama crnogorskih medija ubijeni su bili pripadnici škaljarskog klana.

Mijović je 28. marta oslobođen optužbi za ubistvo Petrovčanina Nemanje Medina. On i Baranin Vladimir Ulama optuživani su da su 8. jula 2016. godine oteli, a potom ubili Medina.

Viši javni sud u Podgorici oslobodio je u martu optužene Ulamu i Mijovića, a porodica je, nakon izricanja presude, napustila sudnicu uz reči "Je li vam ovo pravda, sram vas bilo".

Podsetimo, Ulama i Mijović su se prema optužnici teretili da su ubili Medina i sahranili ga na nepoznatom mestu.

Optužnicom je bio obuhvaćen i Bogdan Milić, koji se sumnjičio za krivično delo pomoć počiniocu posle izvršenog krivičnog dela. 

Prema ranijim tvrdnjama tužilaštva, ubistvo je izvedeno na podmukao način jer je Medin odbio da učini nešto što su od njega tražili.

Ulama i Mijović su optuženi da su Medina povredili, zatim strpali u gepek njegovog beli "reno-megana", odvezli na nepoznato mesto, ubili ga, na za sada nepoznat način i sakrili njegovo telo.

Ulama i Mijović su se sve vreme branili ćutanjem, nisu odgovarali na pitanja, a telo Medina do danas nije pronađeno.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti