separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

Odjekivale stravične eksplozije! VEZALI SU ČUVARA, STAVILI MU KESU NA GLAVU, PA PODMETNULI POŽAR!


Izgorelo je sve - do temelja!


Pucali su rezervoari od ulja, pucale su neke boce kiseonika, gume, bile su jake eksplozije. Nekoliko naoružanih lica došlo je i zavezalo stražara. Stavili su mu kesu na glavu i počeli su od vozila do vozila da stavljaju flaše benzina. Stavili su ih i u fabriku betona, potom na građevinske mašine, asfaltnu bazu i separaciju peska. I onda su sve su to zapalili...   

Detalje užasa ovako prepričava Dalibor Ugrčić, sin vlasnika preduzeća "5D", koje je spaljeno to temelja u noći između nedelje i ponedeljka u oko dva sata ujutro, prenosi "Vranjska plus".  

Nepoznati napadači potpuno su uništili preduzeće "5D" porodice Ugričić iz sela Prevalac kod Vranja, čije je sedište u susednom selu Panevalje, kada su im zapalili devet kamiona, dve građevinske mašine, kao i deo asfaltne baze. Šteta se procenjuje na preko pola miliona evra.  

Kako kaže Ugrčić, o drami ga je obavestio upravo napadnuti radnik čim su piromani pobegli.  

- Zvao me je da mi kaže da gore kamioni. Onda sam ja pokupio jednog radnika, angažovao sam vatrogasce i ostale radnike. To što je izgorelo pokušali smo da spasimo da se ne širi dalje - ispričao je on.  

Kako je dodao, gašenje ogromnog požara bilo je dramatično jer su vatru pratile i jake eksplozije!

- Pucali su rezervoari od ulja, pucale su neke boce kiseonika, gume, bile su jake eksplozije. Srećom smo udaljeni od okolnih kuća, pa se sve dobro završilo i niko nije povređen - rekao je Ugrčić.  

Kako kaže, napadnuti radnik je dobro, a šteta je, prema prvim informacijama, ogromna.

 - Radnik je dobro, pod stresom je i ima od vezivanja modrice i ogrebotine - rekao je on.   

Kako je dodao, vlasnik preduzeća je njegov vlasnik još od 1969. godine.

 - Imamo oko 50 zaposlenih radnika, ali sada je ovim požarom 30 radnika izgubilo posao - kaže Ugrčić. O ovom napadu obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Vranju. Istraga požara je u toku.   

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti