separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

SNIMAK BRUTALNE LIKVIDACIJE SRBINA U JOHANEZBURGU - Đorđević je izlazio iz automobila, kada su dotrčali napadači sa automatskim puškama, a onda je odjeknuo RAFAL! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)


Ivan Đorđević (59) ubijen je u sačekuši u stambenom kompleksu Higburi u Brainsonu kod Johanezburga dok je izlazio iz blindiranog vozila, a napadači su pobegli.


Ovaj napad nastavak je serija ubistava u kojima je za godinu dana ubijeno šestoro Srba!

Prema pisanju lokalnih medija, očevici su ispričali da su muškarcu koji je izlazio iz svog automobila, prišla dvojica maskiranih napadača, koja su ga pratila i pucala na njega iz automatskih pušaka R4.

Ko je Ivan Đorđević

Đorđević je u septembru 2017. godine teško ranjen. On je tada izrešetan u automobilu "tojota"koju je parkirao blizu jednog restorana, ali je taj napad čudom preživeo. Đorđević se dovodio u vezu sa ratom dva zaraćena srpska klana u JAR , pa se sumnja da je i ta pucnjava bila povezana sa tim, preneo je Kurir.

Lekari su Đorđevića zatekli kako leži na parkingu kvarta u kome je inače živeo. Motiv ubistva je sada nepoznat, a deluje kao da je likvidacija urađena profesionalno, prenose lokalni mediji. Kod njega su, navodni, nađena dokumenta na ime Ivan Lazarević.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti