separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

Umesto na svadbu, porodice ih sutra ispraćaju na večni počinak: Na umrlicama verenika koji su poginuli u Nemačkoj bolna slika (FOTO)


Verenici Alen Kučević (24) iz Prijepolja i Medina Bjelak (22) iz Brodareva koji su stradali u nedelju popodne u saobraćajci, nakon što je na njih naleteo policijski automobil, biće sahranjeni sutra u 14 sati u rodnom mestu.


Na umrlicama su njihove zajedničke slike, uokvirene srcem, a osmesi na njihovim licima pojačavaju tugu nesrećnih porodica.  

Alen i Medina verili su u decembru prošle godine, a za avgust je bila planirana velika svadba u Prijepolju i pripreme su bile uveliko u toku.  

Kobnog dana, u nedelju popodne, išli su da gledaju stan u koji su planirali da se presele, a udes se dogodio pri povratku. U kolima su bili samo njih dvoje. Alen je upravljao automobilom marke "opel" dok je na suvozačkom mestu bila njegova verenica Medina, kada odlučio da pretekne automobil ispred sebe. Tokom manevrisanja, u susret mu je naišao policijski automobil pod rotacijom, u kome su bila trojica nemačkih policajaca. Patrola je inače išla na mesto avionske nesreće, u kojoj je poginula ruska bogatašica.  

Alen i Medina ostali su na mestu mrtvi, dok su policajci povređeni. Oni su helikopterom prevezeni u najbližu bolnicu.  

Medinin otac Ibrahim naišao istim putem neposredno posle udesa, jedno vreme stajao u koloni koja je nastala nakon nesreće. Nije znao šta se dešava, da su mu na tom putu stradali ćerka i nesuđeni zet, a onda se vratio sporednim putevima. Medininoj porodici i Alenovom bratu koji je u Nemačkoj, javljeno je nekoliko sati kasnije, a oni su onda pozvali porodice u Prijepolju i Brodarevu.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti