AKTUELNO

Dan je počeo vestima o dva samoubistva, jednom u Novom Sadu, drugom na Čukarici, a zatim je usledila vest o ubadanju nožem u Lazarevcu i više saobraćajnih nesreća. Nažalost, vesti koje su stigle uveče još više su potresle građane. Naime, nekoliko mladih života ugašeno je u sinoćnim saobraćajnim nesrećama.

U utorak ujutru u Novom Sadu, u industrijskoj zoni, ispod nadvožnjaka Bulevara Evrope, na železničkoj pruzi, zatečeno je telo bez znakova života. Čoveka je pregazio voz pod neutvrđenim okolnostima.

Kasnije u toku dana P.V. (1997) je pao sa zgrade radničkog univerziteta na parkirani automobil. Mladić je poginuo na licu mesta.

Foto: Tanjug

Drugi slučaj samoubistva je klasični suicid na Čukarici, u Beogradu. Muškarac K.S. (37) je skočio sa 12. sprata stambene zgrade u kojoj je živeo sa roditeljima, a u stanu je pronađeno oproštajno pismo.

KRVAVA TUČA U LAZAREVCU

U sukobu dve osobe teške telesne povrede zadobio je Stevan D. (37). On ima rasekotinu vrata i povredu glave. Povrede su nanete nožem. Stevan je prema rečima lekara bio životno ugrožen i prevezen je kolima Hitne pomoći u Urgentni centar u Beogradu. Čovek je zahvaljujući naporima lekara preživeo.

Srbiju je potresla i vest o ubistvu Užičanke Snežane Maćić, čije telo je pronađeno u podrumu zgrade u kojoj je živela. Snežanin nestanak prijavila je njena koleginica sa kojom je radila u fabrici, jer se Snežana nije javljala na telefon i jer nije došla na posao.

Foto: TvPink Printscreen

Policija je nakon prijave o nestanku otišla do zgrade u kojoj je Snežana živela i u podrumu, koji su morali da razvale, pronašli su telo bez znakova života. Prvi rezultati istrage ukazali su da je ubijena. Zatim je u Selu Gorjani, nedaleko od Užica, pronađen obešen suprug ubijene Snežane, Goran Maćić (57).

SUDAR DVA ŠLEPERA I PUTNIČKOG AUTOMOBILA NA OBRENOVAČKOM PUTU

Na Obrenovačkom putu, kod skretanja za Železnik, dogodila se stravična saobraćajna nesreća kada su se sudarila dva šlepera i putnički automobil.Iako su vozila potpuno uništena u nesreći nije bilo poginulih, ali je nekoliko osoba zadobilo povrede.

Kako Pink.rs saznaje, pre malo više mesec dana suprugu pokojne Snežane izrečena je hitna mera zabrane kontakta zbog nasilja u porodicu. Tom prilikom oduzeto mu je oružje koje je posedovao.

Pročitajte još: NE VERUJE SRCE PAMETI! Potresno obraćanje Zorana Marjanovića: Suprug ubijene pevačice otkrio kako se oseća, ali i zašto mala Jana nije došla na majčin grob (VIDEO)

Sinoć su na obilaznici oko Beograda na deonici Resnik-Bubanj potok, poginuli 29-godišnji muškarac i muškarac star između 25 i 30 godina. Nesreća se dogodila u blizini motela „1.000 ruža“, kada je automobil marke golf na raskrsnici udario u šleper.

Na licu mesta poginuli su suvozač i putnik iz automobila, dok je 25-godišnji vozač teško povređen i prevezen u bolnicu.

Foto: Pink.rs

Na putu Kikinda-Iđoš putnički automobil oborio je dvojicu biciklista od po 14 godina. Nažalost, jedan pd dečaka preminuo je na putu do bolnice, dok je drugi u teškom stanju.

U saobraćajnoj nesreći na Pupinovom mostu poginuo je 44-godišnji muškarac, a 35-godišnja žena je povređena. Nesreća se dogodila kada je dačija prešla na suprotnu stranu kolovoza i direktno udarila u džip. Poginuo je vozač dačije, dok je povređena žena bila suvozač u džipu.

Foto: Pink.rs

Na Zrenjaninskom putu stradao je biciklista, star oko 65 godina. On je vozio bicikl uz ivicu kolovoza i pao je kada je pokušao da se podigne na trotoar. Uzrok smrti biće utvrđen na obdukciji.

Foto: Pink.rs

U Beogradu su se dogodila još dva lakša udesa u toku noći.

#Nesreća

#Samoubistvo

#Ubistvo

'