separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

Đorđu (24) koji je od batina UNAKAZIO svoju devojku (22) stižu PRETNJE: 'Monstrume maloumni, čekamo te da ti sudimo! Tući ćemo te gde god se pojaviš!' (FOTO)


Vest da je Đorđe Lacković (24) iz Novog Sada krvnički pretukao svoju devojku Ivanu Filipović (22) zgrozila je danas čitavu Srbiju.


Đorđe Lacković uhapšen je nakon što je brutalno pretukao i iživljavao se nad Ivanom u njihovom iznajmljenom stanu Novom Sadu.

Napad desio se u utorak oko podneva, a nesrećna Ivana je sa stravičnim povredama smeštena u bolnicu. Na sreću, ona je van životne opasnosti, iako je zadobila mnoge užasne povrede.

Lackoviću je nakon saslušanja kod tužioca određen pritvor do 30 dana.

Ivan Filipović, brat unakažene devojke, rekao je da je njegova sestra doživela neviđeno nasilje i da mu je prepričala samo delić onoga kroz šta je prošla.

- Ona izgleda katastrofalno! Hvala bogu da je uopšte živa. Udarao ju je drvenom motkom i šipkom, bacao je na radijator. Sekao je nožem i pekao peglom. Polomio joj je četiri rebra, prst na ruci. Na butini ima ubode od noža, a po vratu i rukama opekotine od pegle. Grejao je peglu da bi je pekao, užas! Na glavi ima hematom, a na licu crvenilo. Strašno sve to izgleda - rekao je Ivan.

On kaže da je Đorđe toliko mučio Ivanu da je od torture i batina padala u nesvest.

- U jednom trenutku ga je videla na vratima. Rekao joj je: "Odoh da vratim kombi u firmu, a ti me čekaj tu da nastavim gde sam stao!" Kako nam je rekla Ivana, tada je jedva skupila snage da telefonom pozove drugaricu, koja je brzo došla kod nje. Izvela ju je iz stana i otišle su kod druge drugarice, gde se Ivana uz njihovu pomoć presvukla jer je sva bila krvava. Drugarica je pozvala taksi i odvela je u Urgentni centar i javila nam je šta se desilo - priča uznemireni brat.

Nakon što su mediji preneli vest o ovom slučaju nasilja, priložena je i Lackovićeva fotografija, a potom su se na njegovom Fejsbuk nalogu mogle primetiti i poruke osude zbg brutalnog čina : "Smeće prokleto", "Monstrume maloumni", "Si*o mala, bićeš je*an i unutra, a i kad izađeš", "Tući ćemo te gde god se pojaviš"...

Autor: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Autor: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Autor: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti