separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

DRAMA U NOVOM SADU: Priveden nasilnik koji je devojci  polomio rebra, probio joj pluća, nožem unakazio lice!


Novosadska policija uhapsila je Đ.L. (24) zbog sumnje da je pretukao svoju devojku I.F. (22) u stanu u širem centru Novog Sada, javlja portal 021.rs.


Devojka je zadobila teške povrede zbog čega je prebacena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje grudne hirugije.

Kako se navodi, osumnjičeni joj je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem unakazio lice i peglom joj pekao ruke.

Kako su preneli, u ovoj zdravstvenoj ustanovi je konstatovano da je zadobila višestruke prelome rebara, nagnjecenje grudnog koša, nagnjecenje plucnog krila, probušene su joj plucne maramice, a imala je i krv u plucima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posekotina na butinama.

Kako su naveli u Institutu, devojka se i pored višestrukih teških povreda oporavlja i nalazi u stabilnom zdrastvenom stanju.

On je priveden i određen mu je pritvor do 48 sati, nakon cega ce uz krivicnu prijavu za nasilje u porodici bice sproveden na saslušanje u tužilaštvu.

U policiji su potvrdili da je osumnjičenom istovremeno po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živeli.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti