separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

TAJNE ODNELI U GROB! MISTERIOZNA SMRT TRI SVEDOKA - Istinu o ubistvu Jelene Marjanović Zoranov drug odneo u grob, ali ON NIJE JEDINI!


Muškarac iz Borče, prijatelj iz detinjstva Zorana Marjanovića, nije se odvajao od njega posle zločina, ali je preminuo pre nego što je svedočio o tragičnim događajima!


Sem drugara iz detinjstva, preminula su još dva svedoka: Jelenina majka Zorica i tekstopisac Saša Milošević.

Nedugo nakon monstruoznog ubistva ćerke, posle duge bolestu u oktobru 2016. godine, preminula je i majka pevačice Zorica Krsmanović. Njoj je nedugo pre pevačicine smrti dijagnoatikovan je rak grlića materice, a stanje joj se sve više pogoršavalo. 

Smrt ćerke, veliki stresovi, nerazjašnjeno ubistvo uticali su na razvoj bolesti, pa se rak proširio i na druge organe. Zorica je u medijima često isticala da joj je poslednja želja da sazna ko je ubio njenu ćerku kako bi znala da li unuku Janu ostavlja u sigurnim rukama. 

Takođe, tekstopisac, stomatolog i novinar Saša Milošević, autor stihova za Anu Bekutu, pokojnu Jelenu Marjanović i druge estradne zvezde, preminuo je u 47. godini u januaru 2018. godine. 

Njegovo telo pronašli su rođaci u stanu u Beogradu, a pretpostavlja se da mu je srce stalo na Badnji dan ili Božić, prenose beogradski mediji.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti