AKTUELNO

U Novom jutru TV Pink prikazani su snimci na kojima se vidi kako Hitna pomoć na nosilima odvozi Deu na VMA.

Novinar Televizije Pink i verenik Dee Đurđević, Mladen Mijatović, rekao je da je zdravstveno stanje voditeljke poboljšano i da su lekari zadovoljni i operacijom i dosadašnjim postoperativnim tokom.

Mijatović je gostujući u Novom jutru izjavio da nije mogao da vidi Deu jer se ona nalaizi u šok sobi, na intenzivnoj nezi i podsetio da su, prema rečima lekara, 72 posle operacije ključna i da oni ističu sutra u 14 sati.

Foto: TvPink Printscreen

- Lekari su rekli da je to rok koji treba da bude ispoštovan kako bi se na pravi način video rezultat operacije. Dea je imala izuzetno teške povrede, politraume, nije bila u pitanju samo ruka, koja je najteža povreda koje je bila otkinuta. Dea ima najbolji medicinski tretman, dobro se oporavlja, to je ono što lekari kažu, vedrog je duha, stabilna, izuzetno jaka i veliki borac – istakao je Mijatović.

Foto: TvPink Printscreen

Prema njegovim rečima, preporuka lekara je da bude izolovana od spoljnog sveta zbog što bržeg oporavka.

Foto: TvPink Printscreen

On je dodao da su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvratak  pored Dee povređene još dve osobe. Obe osobe su, kako je naveo, zadobile lakše povrede i prema nezvaničnim informacijama, otpuštene su na kućno lečenje

Snimci nesreće počinju na 3:55, prikazani su u Novom jutru TV Pink:

#Dea Đurđević

#Nesreća

'