separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

NJIHOVA LJUBAV SE NASTAVLJA I NAKON TRAGIČNE SMRTI! Jecaji Stefanove sestre PARALI NEBO - Jovana ti uskoro dolazi!


Sahranjen mladić koji je poginuo u stravičnoj nesreći kod Kruševca.


Skoro niko nije disao od mnogobrojnih prijatelja, rođaka, školskih drugova i poznanika kada je sanduk sa telom Stefana Ilića (26) položen duboku u zemlju na groblju u Parunovcu kod Kruševca. 

Sahrana mladog čoveka koji je 10. januara, na putu Kruševljac - Kaonik, vozeći “fijat”, poginuo na licu mesta u direktnom sudaru sa autobusom “Jugoprevoza” bila je potresna i za one koji Stefana nisu dobro poznavali.

Teško da neko ovih dana nije pustio bar jednu suzu zbog tragedije koja se odigrala. Stefan Ilić je nastradao na licu mesta i njegovo su telo satima izvlačili vatrogasci, dok je samo 24 sata kasnije, u Jedinici intenzivne nege, teškim povredama podlegla njegova velika ljubav, Jovana Milenković (25), prethodno donevši na svet sinčića teškog 3,5 kilograma.

- Stefana smo zajedno podigli moj brat Miloš i naša pokojna mati Milenija i ja, priča Radomir Ilić, Stefanov stric i dodaje: 

- Bio je vredan, dobar sin i bratanac. Mnogo je bio vezan za baku, ali i za sve nas, oca, brata Ivana i sestru Ivanu. Svi su, kao što vidite, pretužni.

U Jovanu je, svedoči stric Radomir, Stefan bio zaljubljen do ušiju.  

Priseća se, setno, kako je bratanac umeo da sa svojom dragom telefonira tako što izađe iz kuće kada je lepo vreme, da drugi ne bi čuli kako joj neumorno izjavljuje ljubav. Takva ljubav, pričaju Ilići, jednom se događa.  

Stefanov otac Miloš ćutke je primao izjave saučešća podjednako potresenih ljudi okupljenih oko rake. Odmah posle nesreće, na svom fejsbuk-profilu objavio je tužnu vest o stradanju sina na Čokotinom brdu.  

Autor: Printscreen Facebook

- Poslednji pozdrav za mog sina Stefana, koji je poginuo. Nema te više, sine moj - napisao je Miloš.  

Rodbina i prijatelji iz Makedonije i Sarajeva bili su deo tužne povorke, u neverici jer su na sahrani mladića koji je 24. januara trebalo da proslavi rođenje sina prvenca. Ivan, Stefanov voljeni brat pokušavao je da ostane jak zbog porodice, ali su mu oči sve vreme bile pune suza. Sestra Ivana pak nije izdržala i glasno je dovikivala bratovljevo ime.  

- Pozdravi svoju Jovanu, sad ste zajedno - govorila je kroz suze Ivana, moleći ljude da sačekaju sa spuštanjem sanduka u raku kako bi što duže bila sa bratom.  

Sahrana Jovane Milenković biće obavljena danas na groblju u Đunisu. Od povreda se u bolnici još uvek oporavlja njena rođena sestra Teodora, koja je sa Jovanom sedela na zadnjem sedištu “fijata”. 

Njihov otac Saša Milenković bio je suvozač u autu kada se dogodila nesreća. Priveden je vozač autobusa Bojan I. (37), kome je, kao osumnjičenom za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, određen pritvor do 30 dana, a Osnovno javno tužilaštvo naložilo je obdukcije tela poginulih supružnika i tehnički pregled autobusa.  

Koliko je Stefan Ilić voleo svoju Jovanu, najbolje svedoče njegove objave na “Fejsbuku”: 

- Dobro je kad u životu nekoga voliš i neko te voli. Nije bitno šta imaš u životu, nego koga imaš - neke su od poruka posvećenih Jovani i njihovoj ljubavi koja je tragično prekinuta.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti