AKTUELNO

Pripadnici policijske stanice u Staroj Pazovi uhapsili su A. J. (38) zbog sumnje da je zverski seksualno napastvovao šezdesetjednogodišnju ženu iz Banovaca obolelu od kancera.

Kako saznaje ‘’Blic’’ iz izvora bliskog istrazi A. J. je u petak ušao u stan nesrećne žene i nakon nekoliko udaraca u glavu počeo da se seksualno iživljava nad njom na razne načine.

- Dosadašnjom istragom utvrđeno je da ga je nesrećna žena pustila u stan jer ga je poznavala, a on je počeo da je udara u glavu i kada ju je onesposobio, počeo je da se seksualno iživljava nad njom. Veoma je degutantno pričati o tome šta je radio, zato što je osumnjičeni prema našim saznanjima i tvrdnjama lekara polno nemoćan – priča naš sagovornik.

Dodaje da je nesrećna žena tek juče uspela da prijavi slučaj jer je bila u potpunom šoku zato što je pod terapijama zbog kancera od kojeg boluje.

- Nesrećna žena je prvo zbrinuta u Hitnoj pomoći u Staroj Pazovi odakle je radi utvrđivanja povreda prevezena u Urgentni centar u Beograd. Tek kada je došla sebi, prijavila je slučaj i policija je reagovala i odmah uhapsila napadača kome je određeno zadržavanje do 48 sati. On će uz krivičnu prijavu za silovanje biti priveden nadležnom tužilaštvu u zakonskom roku – objašnjava naš izvor.

Kako saznajemo A. J. je od ranije poznat policiji po razbojništvima, a meštanima Banovaca je poznat po raznim incidentima koje je činio pod dejstvom alkohola.

#Muškarac

#Seksualno zlostavljanje

#Žena

'