AKTUELNO

Mnogo dilema u istrazi zbog ubistva u po bela dana u Beogradu.

Klupko oko ubistva koje je ceo Beograd podiglo na noge, počelo je da se odmotava. Kako Telegraf saznaje, Nenad Marković (37) koji je ubijen na Banovom brdu, bio je pogrešna meta mafijaškog obračuna.

Naime, izrešetani Nenad, bio je zet prave mete, izvesnog Aleksandra Šarca, kog izvesna kriminalna banda pokušava da likvidira već neko vreme, ali ne uspeva.

Podsećanja radi, u sličnom pokušaju ubistva Aleksandra, 5. avgusta 2018. godine, pre tačno pet meseci bila je bačena bomba ali na pogrešan auto, pa je u vazduh dignut džip bivšeg košarkaša Partizana Vuleta Avdalovića, ali se i taj napad ispostavio kao pogrešan.

Foto: Pink.rs

Ispostavilo se da meta nije bio Vule, već njegov komšija sa debelim kriminalnim dosijeom, Aleksandar Šarac.

Aleksandar Šarac, poznat je i srpskoj i italijanskoj mafiji, kao počinilac nekoliko krađa u stilu "Pink Pantera". On je skoro izašao iz zatvora, a ostalo mu je da odleži još dve godine.

Šarac je prema nezvaničnim saznanjima, pre dve godine u Italiji osumnjičen da je prilikom pljačke zlatare otuđio nakit vredan više stotina hiljada evra.

Foto: Pink.rs

Juvelirnica je poharana od strane dvojice lopova: prvi je ušetao u objekat i predstavio se kao kupac. Prodavačicu je engleskom jeziku zamolio da mu pokaže dragulje, a kada je ona otišla do prostorije sa sefom, kraljivac je je sustigao, oborio na pod i vezao joj ruke. Drugi je potom ušao u zlataru i sa saučesnikom izneo sve iz sefa u nekoliko torbi. Radnju su napustili mirno, kroz glavni ulaz.

UBIJENI NENAD BIO ZET METE

Nenad Marković bio je zet Aleksandra Šarca, a oni su živeli u istoj kući, te je to verovatno razlog što ga je napadač pomešao, ili se radilo o sistemskoj likvidaciji cele porodice.

Među članovima porodice evidentno je bio prisutan strah, te su oni Aleksandra savetovali da se skloni na sigurno, kako neko od njih ne bi bio naredna žrtva. Govorili su mu i da ode u inostranstvo, kako bi zaštitio njihove glave.

Foto: Pink.rs

Ipak, Aleksandar izgleda nije poslušao savet, a ishod takvog poteza vidi se današnjim ubistvo njegovog zeta Nenada, koji je, kako se pretpostavlja zaista bio žrtva pogrešne procene likvidatora.

Policija proverava motive ubistva, a dalja istraga će utvrditi sve detalje.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNI SNIMAK BRUTALNE LIKVIDACIJE NA BANOVOM BRDU: Ubica u beloj jakni iz torbe izvukao pištolj pa hladnokrvno zapucao (UZNEMIRUJUĆI VIDEO 18+)

#Banovo brdo

#Ubistvo

'