AKTUELNO

Policija intenzivo traga za devojkom.

Mateja Amadori, 17- godišnjakinja iz Legrada nestala je 29. septembra i policija je još traži.

Mateju je poslednji put videla drugarica u petak na subotu, oko 3 ujutro, a srele su se u Orinocu u Koprivnici.

- Ne znam šta bih vam rekao, u šoku smo. Samo neka nam se vrati ili barem javi na mobilni da znamo gde je. Ako je bilo šta muči, sve ćemo rešiti - rekao je za portal epodravina očajan otac Antun Amadori.

- U petak je došla kasno iz škole, oko pola devet uveče i rekla nam da ide napolje. Kazao sam joj da ne ide nigde, jer je već kasno, pa je rekla da ide samo s prijateljima na piće. Otišao sam napolje po drva i kad sam se vratio, nje više nije bilo - govori otac i dodaje kako je otišao u policiju u subotu uveče kada je vidio da se ćerka još nije vratila kući.

Foto: Nestali.hr

Otac je tek sada saznao da Mateja ima dečka, koji im pomaže u potrazi. Kaže da s Matejom nije bilo problema, da se nisu svađali ni ništa slično i da mu nije jasno šta se dogodilo.

- Prijateljicama s kojima je bila u Orinocu, oko pola tri je rekla da ide kod tetke koja živi u Koprivnici, a ona i nema tetku u Koprivnici, i od tada joj se gubi svaki trag - bespomoćan je otac.

Mateja inače živi u kući u Legradu s roditeljima, starijom sestrom i troje mlađe braće. U trenutku nestanka tinejdžerka je na sebi imala crne helanke s crvenim crtama, crnu trenerku s kapuljačom, crne patike s roza crtama.

Prema rečima prijateljice, imala je i crni ranac. Mateja je visoka 165 cm, ima kestenjastu kosu, plave oči i jače je građe.

U slučaju da posedujete informacije o njoj, obavestite najbližu policijsku stanicu ili nazovite na broj 192. Takođe, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese- nestali@nestali.hr.

#Devojka

#nestala

'