AKTUELNO

Svi su potreseni tužnom vešću.

Nikola Turek (30), kojeg je u noći između srede i četvrtka izbola bivša devojka N. B. (21) u varaždinskom predelu uz reku Dravu, preminuo je jutros jedan sat iza ponoći u bolnici u Varaždinu.

Iako mu je njegova bivša navodno zadala samo ubodne rane, izgubio je mnogo krvi. Na odeljenju intenzivne nege borio se za život. Nažalost, tu je bitku izgubio.

Policija je objavila da je istragom utvrdila da je između devojke i mladića kobne noći, između 23 i 3:30 časova, došlo do verbalnog i fizičkog sukoba.

Turek je tom prilikom uboden u vrat, nakon čega se sam odvezao do centra Varaždina gde ga je pronašao jedan od prolaznika i pozvao Hitnu pomoć.

Pročitajte još: USMRTIO GA PROPELER GLISERA! Jadransko primorje ne pamti ovakvu TRAGEDIJU, kupači obliveni krvlju

Devojka je dovedena u prostorije PU Varaždin gde je nad njom sprovedeno kriminalističko istraživanje, a zatim joj je određen jednomesečni pritvor.

Sadašnja Nikolina devojka Martina, ispričala je da ga je bivša u sredu namamila napolje jer nikako nije mogla da se oporavi od raskida.

Turek je bio predsednik Motokluba “Baroker”, koji je bio poznat po humanitarnim akcijama za decu.

Njegov kolega iz kluba za njega ima samo reči hvale.

– Strašno je što se to dogodilo, radi se o dragom dečku, ambicioznom i pametnom… Još sam u šoku – rekao je za Varaždinske vesti jedan od članova MK “Baroker”.

Vest da je Turek izgubio bitku, potresla je sve njegove prijatelje, koji se u velikom broju opraštaju od njega na njegovom Fejbuk profilu.

Najtužniji oproštaj stigao je od njegove sestre.

#Bolnica

#Nož

#Smrt

'