AKTUELNO

Majka monstrum Kjara nakon što ga je zadavila, stavila ga je mrtvog u kolica i sa sve maloletnom prijateljicom tako gurala po gradu, želeći da prikrije zločin i otarasi se tela.

Monstruoznim detaljima u vezi ubistva trogodišnjeg Denisa u Puli čini se nikad kraja. Majka monstrum Kjara, ili majka sotona kako je nazivaju u Hrvatskoj, nakon što ga je zadavila, stavila je njegovo telo u kolica i sa sve maloletnom prijateljicom tako gurala po gradu, želeći da prikrije zločin i otarasi se tela.

Samo nekoliko sati nakon zločina, majka je mirno ušetala u policiju da prijavi nestanak sina.

Foto: Facebook

Svi iz istarske policije su se tog 23. maja digli u potrazi za “nestalim” dečakom koji je već bio mrtav, piše express.hr.

Komšije tvrde da su ga poslednji put videle taj dan oko podneva zaigranog ispred zgrade nedaleko od železničke stanice gde je živeo sa majkom.

Foto: Facebook

Tog utorka nešto iza 18 sati odvela ga je, kako je tvrdila, u park da se igra s decom, gde ga je i ostavila. Kroz prozor stana koji gleda na park u Akvilejskom prilazu u Puli, gde žive, posmatrala je kako se igra. Sat kasnije, pričala je majka, sina više nije videla kroz prozor, pa je otišla u park da ga potraži.

U toku večeri, kada je pao mrak, majka Kjara i njena prijateljica su krenule s dečjim kolicima u poslednju Denisovu šetnju, šetnju smrti. Mrtvog dečaka su naime postavile u kolica, da ne izazovu sumnju kod slučajnih prolaznika.

#Hrvatska

#Smrt

#Zločin

'