separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

OVO SU SESTRE, ŽRTVE MASAKRA: Igor je ubio Maju osam dana uoči 35. rođendana! Pobio joj je CELU PORODICU! (FOTO+VIDEO)


U zločinu kakav se ne pamti u novijoj hrvatskoj istoriji, ubijeno je šest ljudi od kojih je jedno dete od 10 godina.


Pomahnitali ubica je u kući u Cimermanovoj ulici u zagrebačkoj Kajzerici nasmrt izrešetao dva muškarca, tri žene i dete dok je čudom preživela jedino beba koja je nepovređena i zbrinuta.

Ubica je rođen u Vukovaru 1983. godine. Ima 36 godina i zove se Igor Nađ. Prema pisanju hrvatskih medija, Igor je sa jednom od žrtava imao je bebu, koja u masakru nije ubijena.

Kako Vijesti.hr nezvanično saznaju, ubijene su i sestre Maja i Josipa Tojagić., a 10-godišnjak je najverovatnije bio Majin sin. Među ubijenima su Dragomir Tojagić i Filjke Tojagić.

Nesrećna je Maja za osam dana trebala da proslavi 35. rođendan. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, ubica je najverojatnije Majin dečko.

Autor: TANJUG/ Foto FaH/ Damir Sencar/ bk

Na mesto krvoprolića je sinoć sat vremena iza ponoći stigao i Marko Rašić, načelnik Policijske uprave zagrebačke.

- Noćas oko 21.30 policija je dobila više prijava da je u Cimermanovoj ulici došlo do upotrebe vatrenog oružja. Dolaskom na mesto zločina zatečeno je 6 mrtvih osoba, dve muške, tri ženske osobe i jedno dete. Zatečeno je i jedno dete koje je nepovređeno i zbrinuto. Možemo reći i da imamo jednu osobu koju dovodimo u vezu s ovim delom - kazao je noćas načelnik PUZ-a.

Rašić je kazao i kako je na toj adresi već dolazila policija 2011. godine, ali se ovaj događaj ne dovodi u vezu s ovim masakrom.

Zagrebačka policija potvrdila je u 4.10 sati da je ubica sa Kajzerice počinio samoubistvo.

Autor: TANJUG/ Foto FaH/ Damir Sencar/ bk

- Još tokom očevida policija ga je locirala u Brezovici. Prilikom hapšenja počinio je samoubistvo - napisali su u poruci iz policije.

Novinari Vijesti.hr su razgovarali sa Majinom bivšom koleginicom. Ona je sa njom radila pre otprilike tri godine.

- Maja je bila dobra devojka i dobra koleginica. Radile smo u jednom salonu za masažu. Igor je dolazio kod nje na masažu i tako je započela njihva veza. Ona je bila razvedena i imala je dete. O detetu je stvarno brinula kao prava majka.

Za Igora znam da se bavio drogom i da je dilovao. Maja se nikada nije žalila na njega, ali to je bio početak njihove veze. Ne znam šta se u međuvremenu događalo jer nismo bile u kontaktu. Sestru joj nisam poznavala.

Ne znam da li je beba koja je preživela njeno i Igorovo dete jer je ona stavljala jako puno fotografija sebe i svog sina na Fejsbuk tako da čisto sumnjam da se ne bi fotografirala i sa bebom. Ali to ne mogu sa sigurnošću da tvrdim - kazala je za Vijesti.hr I.A. koja je želela da ostane anonimna.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti