separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

UJEDINJENI U KRIJUMČARENJU: Hrvat i Srbin uhapšeni dok su u kamionu prevozili 170 kg marihuane! (FOTO)


Policija u Karlovcu u četvrtak je zaplenila 170,6 kilograma marihuane i uhapsila hrvatskog i sprskog državljanina, koji su drogu vozili u kamionu, rečeno je danas na vanrednoj konferenciji za novinare u karlovačkoj Policijskoj upravi.


Osim marihuane, kako navodi Hina, u kamionu su pronađena i dva pištolja sa municijom.

Načelnik kriminalističke policije karlovačke Policijske uprave Romano Benković je rekao da su i hrvatski i srpski državljanin odranije poznati policiji.

Autor: MUP Hrvatske

On je precizirao da su 44-ogodišnji i 47-godišnji vozač i suvozač uhapšeni na izlazu s autoceste Rijeka-Karlovac i dodao da će tokom dana, uz kaznenu prijavu, biti privedeni na ispitivanje u Županijsko državno tužilaštvo.

Autor: MUP Hrvatske

Benković je objasnio da je ilegalna roba bila upakovana u građevinski stiropor u otvorenom skladišnom prostoru teretnog vozila i da je policija obavila pretres nakon što je posumnjala da je reč o kriminalu.

Autor: MUP Hrvatske

Načelnik karlovačke Policijske uprave Darko Bratić istakao je da je ovo najveća ovogodišnja pojedinačna zaplena droge na tom području i dodao da sledi postupak veštačenja i utvrđivanja za koje je tržište droga bila namenjena.

Hrvatska agencija napominje da on za sada nije mogao da kaže više o saradnji policije Hrvatske i Srbije.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti