separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

Hrvatski policajci divljali na zabavi, momku razbili glavu, pa PRETILI: SRBI, ZAPALIĆEMO VAM GRAD!


Epilog ovog obračuna je sedam šavova na glavi nedužnog mladića i oteklina na oku njegovog prijatelja koji je hteo da mu pomogne pokušavajući da ga odbrani.


U Vrbniku na ostvru Krku došlo je do incidenta kada je policajac na zabavi tokom karnevala udario meštanina po glavi staklenom časom, a posle incidenta njegove kolege zapretile rečima: "Vrbnički Srbi, zapalićemo vam grad".

Policija je potvrdila da se incident dogodio u noći s petka na subotu u Vrbniku, a pokrenuta je i istraga, prenosi Index.hr.

- Prema zasad prikupljenim saznanjima, na javnom okupljanju 'Maškare 2019 Vrbnik' došlo je do narušavanja javnog reda i mira u kojem je učestvovao veći broj osoba, među kojima je bio i policijski službenik Policijske stanice Krk, u to vreme izvan službe - navodi u saopštenju policija.

Lakše telesne povrede su tom prilikom zadobili 28-godišnji hrvatski državljanin i 28-godišnji policijski službenik, dodaje se u saopštenju.

Jedan od meštana koji je i svedok incidenta, rekao je da na karnevalu nikada pre nije zabeležen nijedan incident, a da sad, zbog istrage u vezi s incidentom koji je, kako tvrdi, izazvala policija, mladi Vrbnika ne mogu da organizuju "završnicu mesopusta kako je bio običaj u Vrbniku".

On je ispričao i da su u jednom trenutku došla četvorica policajaca, koji su pili i značkama mamili devojke, a onda je jedan od njih, ničim izazvan, razbio čašu o glavu osobe koja je pila za šankom.

- U tom trenutku jedan deo publike uspeva da otera nasilne policijske službenike iz prostora zabave i iz Vrbnika, dok ti sluzbenici: 'Vrbnicki Srbi, doći ćemo i zapalićemo vam grad!' - ispričao je očevidac za Novi list.

Epilog ovog obračuna je sedam šavova na glavi nedužnog mladića i oteklina na oku njegovog prijatelja koji je hteo da mu pomogne pokušavajući da ga odbrani, dodao je on.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti