separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

Zadranin kažžnjen jer je prepravio grafit 'Ubi Srbina' i dodao mu slovo 'LJ'


Protiv Zadranina Jure Zubčića podneta je krivična prijava zbog toga što je grafit "Ubi Srbina" napisan na zgradi mesnog odbora zadarskog veća prepravio u "Ljubi Srbina".


Naime, početkom decembra nepoznati počinioci napisali su taj grafit na zgradi, a Zubčić je ispred reči "Ubi" dodao slovo "LJ", tako da je grafit glasio "Ljubi Srbina", prenosi zagrebački Index. 

- Ne trpim govor mržnje i zato sam sinoć ispravio grafit. Puno je lepše gledati poruke ljubavi, nego poruke mržnje - rekao je tada Zubčić. 

Međutim, on je danas na svom fejsbuku objavio da je zbog ispravljanja grafita protiv njega podneta krivična prijava i da je zbog toga bio u policiji na razgovoru. 

- Podnetna je krivična prijava protiv mene zbog uništavanja tude imovine zbog dopisanog slova 'Lj', te sam danas povodom toga bio u policiji na razgovoru. Priznajem da sam dopisao slovo Lj, ali ne smatram da sam uništio tuđu imovinu, već upravo suprotno, popravio sam je - napisao je Zubčić.

Istovremeno, on je pozvao osobu koja ga je prijavila anonimno da to uradi punim imenom i prezimenom i zapitao se da li je to isto uradio i protiv onoga ko je napisao prvobitni rafit. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti