separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

region

SKANDALOZNA OBJAVA SINA HRVATSKOG POSLANIKA - Objavio sliku ustaše koji drži glavu ubijenog Srbina, pa poželeo 'SREĆAN BOŽIĆ' (FOTO)


Sin poslanika vladajuće Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Josipa Đakića, Ivan (22) objavio je danas na svom Fejsbuku sliku ustaše sa odrubljenom glavom Srbina iznad koje je napisao "Svim 'prijateljima' srbićima sretan božžić".


Sajt Index.hr navodi da prema onome što se može pronaći na internetu slika prikazuje "jednog od ustaških koljača iz Jasenovca", ustaškog koncentracionog logora u Drugom svetskom ratu.

Kako se navodi, Index je kontaktirao Ivana Đakića, koji je priznao da je objavio fotografiju i "izvinio se svima koje je uvredio". 

Autor: Facebook Printscreen/Ivan Đakić

- Podelio sam fotografiju od kolege i izbrisao je za minut. To nije moje mišljenje i ovim putem se izvinjavam svima koje sam uvredio, te im čestitam Božžić - rekao je Đakić.

Kako se navodi, njegov otac Josip je, nakon što je upitan da prokomentariše sliku za koju je utvrđeno da nije podeljena, već da ju je Ivan sam objavio i da je nije obrisao za minut, prekinuo telefonsku vezu.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti