separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Ovaj horoskopski znak pretvoriće vaš život u BAJKU


Rođeni u ovom znaku su veliki sanjari. Teško puštaju ljude u svoj život, ali ako vas puste u stanju su da vam ulepšaju život.


Reč je o Ribama. Ovaj znak nije baš lako razumeti. Ako ste slični kao oni, shvatićete ih.

Ribe su maštovite, nezavisne, mudre, saosećajne, umetničke duše. Mane su im: naivnost, emotivnost, želja za begom iz stvarnosti. Vole da maštaju o nekom lepšem svetu kada im realnost ne prija. Žive često u oblacima.  

Zašto njih nije lako razmeti? Često su u nekim svojim mislima koje ne možemo pročitati. Povučene su. Ne vole da se oslanjaju na druge ljude i retko traže pomoć. Ponosne su.  

Ribe vole da upoznaju nove ljude i uživaju u novim dešavanjima. Vole da su u stalnom pokretu, što je problematično za njihove ljubavne veze. Potrudite se da razumete njihov duh koji čezne za novinama i avanturama.  

Ribe su inteligentne i domišljate. Znaju da rešavaju probleme na neki svoj način. Odlični su savetodavci. Često vide samo dobro u ljudima i često se i razočaraju kada vide da svet nije onakav kakav one misle da jeste.  

Zatvorene su po prirodi, ali, verujte, vredi truditi se oko njih i polako ih "otvarati". Ribe ima dobru dušu. Obavezno treba da imate bar jednog prijatelja u ovom znaku.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti