separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Zvezde otkrivaju 7 brutalnih istina o tome kako je voleti STRELCA


Dobar, loš, Strelac - tako nekako ide komparacija.


Nije tajna da su među najprivlačnijim pripadnicima Zodijaka, a to i te kako koriste, da ne kažemo zloupotebljavaju. I sa njima vam je zagarantovan čitav spektar najrazličitijih emocija, stalna iznenađenja i mnogo strasti.

Pa, da pređemo odmah na manje prijatne stvari - ljubav prema Strelcu će vas uglavnom opiti, a često će biti i toksična.

Ove brutalne istine verovatno su vam dobro poznate, ako ste Strelac ili volite jednog takvog:

Nedosledni su  

Prošle nedelje želeli su da nauče da programiraju. Ove nedelje, ipak, primamljivije im je da uzgajaju svoju baštu. Oni žele mnogo toga, fali im samo vremena. Ali su zaista svestrani, pa ako volite Strelca, volećete i mnoštvo njegovih ličnosti. Bar bi tako trebalo.

Uvek se šale  

Nikada neće propustiti priliku da se dobro našale - i na svoj, ali ipak radije tuđ račun. Ubaciće se čak i u tuđe interne šale i preuzeće ih potpuno. Njihov smisao za humor je uvrnut. Toliko, da treba dobro da razmislite možete li da se nosite sa time.

Autor: Pixabay.com

Nisu baš fleksibilni

Teško da ćete uspeti u 17:45 da ih ubedite da u 18h idu s vama na večeru, ako su već isplanirali da pravo s posla odu kući i gledaju TV. Veoma vole vreme koje provode sami, uživaju u vezi sa sobom, tako da nema baš mnogo prostora za ubacivanje, osim ako vam oni sami to dozvole, tj. ako zaslužite. Nezavisni su i ne očekujte da će prilagođavati svoj raspored, da bi se uklopili sa vama.

Filozofiraju mnogo  

Baš mnogo. Zanimaju ih uglavnom duboke teme, pa sa njima preskočite neobavezno ćaskanje. Koje su vam najdublje i najintimnije želje? O čemu budni sanjate? Koji su vam najveći strahovi i zbog čega? Ako se zabavljate sa Strelčevima, pripremite se na ovakva pitanja i bolje bi vam bilo da u njima uživate i imate spreman odgovor. Ukoliko vas ovo plaši - niste spremni za vezu sa Strelcem.

Nesmotreni su  

Da, umeju da ne paze baš na tuđa osećanja, ne razmišljaju mnogo unapred, i to ume da im se obije o glavu. Ipak, oni žive u trenutku i koje god da iskustvo imaju, za njih je pozitivno.

Veoma brzo se oporavljaju od raskida

Umeju da odbace ljude kao krpe i nastave dalje, bez da se ikada više osvrnu. Nikada neće biti u vezi sa nekim za koga smatraju da mu nije dovoljno stalo, ili ko im nameće svoje stavove i mišljenja. Strelčevi imaju veoma izražen osećaj za ispravno i pogrešno, a ukoliko se to ne poklapa sa vašim stavovima, brzo se ugase.

Uprkos svemu, optimisti su  

Strelčevi su slobodni i jedini savet koji će poslušati jeste onaj koji bi i sami sebi dali: "Sledi svoje srce!" Kada se zaljubite u Strelca, budite spremni da će vas uvek grejati njihovo sunce, ali ono i te kako ume da bude zubato. Možda će vas to nervirati, ali oni zapravo u svemu pokušavaju da vide nešto dobro. Čak i u svađama, a biće ih i te kako!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti