AKTUELNO

Dopisivanje je postalo sastavni deo dana svakoga ko koristi društvene mreže i mobilne uređaje. Pojedinačno svaki znak ima nekakvu reakciju i za svakoga popularni 'seen' ima drugačije značenje.

Ovan

Znak koji brzo reaguje, brzo se dopisuje i voli dinamičan razgovor. Uvek pokušava da dokaže da je u pravu. Međutim ako "seen-ujete" poruku ovom znaku može lako da se desi da u sekundi poludi, ali ga brzo to prođe.

Bik

Vremenski razmak između poruka nije ništa novo za bika. Voli da produži konverzaciju. Ako ne odgovorite na njegovu poslednju poruku neće se uznemiriti, ali će već u sledećoj konverzaciji pitati šta se desilo prethodni put.

Blizanci

Dopisuje se sa petoro ljudi u isto vreme i ponekad ne zna šta je kome rekao. "Seen" ne konstatuje i nastavlja kao da se ništa nije desilo. Lako gubi interesovanje ako je razgovor predugačak pa će pre on vama udeliti "seen", nego vi njemu.

Rak

Znak koji dosta polaže na razmenu, a ako je razgovor neka vrsta rasprave onda je situacija takva da želi brzo razrešenje. Emotivna erupcija na neodgovorenu poruku. Shvata to kao udarac od kog se jedva oporavlja i jedan "seen" može da mu poremeti dan, a nekada i noć.

Lav

Ne priznaje "seen" kao opciju sem ukoliko on nije taj koji je izašao iz konverzacije poslednji. Čak ni tri "seen"-a nisu dovoljna da prestane da šalje poruke dok ne objasni ono što želi ili ispriča. Kada shvati da je ipak izignorisan uznemiri se i shvata to lično.

Devica

Detaljno meri svaku reč, a ako i na svoj savršen odgovor dobije "seen" shvata to kao da nije dovoljno jasan pa se trudi još više. Pravi razmake između poruka i nervozno pokušava da stavi do znanja šta je mislio ili hteo.

Vaga

Znak koji vlada diplomatijom i laganom razmenom reči i misli kroz poruke. Neće se uzbuditi na "seen" ali će razmišljati da li je uvredila ili povredila i to samo na kratko. Pre će ona izaći iz konverzacije prva jer poseduje male kapacitete za duga dopisivanja.

Škorpija

Ne želite da pošaljete "seen" ovom znaku. U stanju su da vas progone dok ne objasnite sve i kažete šta mislite. "Seen" za njih znači laž, izbegavanje ili izdaju. Do te mere idu i toliko snažno ovu situaciju proživljavaju.

Foto: Pixabay.com

Strelac

Izaći će da prošeta i "seen-ovaće" pet poruka, ali ako vi njemu to uradite ima mehanizam sličan lavu, ne prestaje da piše. Već posle kratkog vremena zaboravlja da ste to uradili i nastavlja najnormalnije kao da se ništa nije desilo.

Jarac

U principu jarac dopisivanje shvata kao razmenu servisnih informacija tako da "seen" nije nešto oko čega će da se brine. Ko god da mu "seeen-uje" poruku reagovaće isto kao i da se to nije desilo. Ili će nastaviti konverzaciju, ukoliko mu je to u interesu ili jednostavno neće.

Vodolija

Ako išta ne voli ovaj znak onda su to dopisivanja, pa će brže-bolje da vam "seen"-uje poruku čim se namesti prilika. Ako vi njemu to uradite osetiće olakšanje i još će lakše da nastavi neki drugi put konverzaciju.

Ribe

"Seen"-ujte poruku i imate obožavatelja istog trenutka. Nažalost, reakcija ovog znaka je često nestalna i neretko vodi u opsesiju i zabludu. Umeju i oni da ostave "seen" ali to ništa ne znači jer ga se ni ne sećaju. Lako se vraćaju u razgovor ako su budni.

#Društvene mreže

#Horoskop

'