AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde danas pripremile.

OVAN

Danas budite oštri u komunikaciji i realizavaćete svoje planove. Neko iz kruga porodice vas može izbaciti iz takta, taj problem nećete uspeti danas da rešite - sačekajte drugu polovinu nedelje. Partner od vas traži razumevanje ili više zajedničkih trenutaka. Slobodni flertuju.

Foto: Pixabay.com

BIK

Foto: Pixabay.com

Imate osećaj da dosta stvari možete da promenite u vezi sebe. Počećete od fizičkog izgleda, ali šoping odložite za neki drugi dan. Prijaće vam boravak na čistom vazduhu, i planiranje nekoh kraćeg puta. Posao vas trenutno ne opterećuje jer stvari idu svojim tokom.

BLIZANCI

Posao vas može opterećivati više nego što bi ste želeli ali morate se posvetiti tekućim obavezama. Prija vam neko nov u vašem okruženju. Veče iskoristite da popravite situaciju sa voljenom osobom, a ako ste slobodni, popodne obećava interesantna poznanstva.

Foto: Pixabay.com

RAK

Foto: Pixabay.com

Konačno malo smirivanja nepoželjnih ili neodgovarajućih situacija koje su vas pratile i dešavale vam se u prethodnom periodu. Poslovno ste i dalje na nestabilnom terenu i to će se prikazati kao produžetak prethodnog neodgovarajućeg perioda, ali ne brinite, vrlo brzo dolazi do raspleta.

LAV

Drugi ljudi su imresionirani vašim dinamičnim stavom i samopouzdanjem. Briljirate odlukom koju donosite oko podneva. Uhvatićete se u koštac sa željom da dominirate nad partnerom. Pokušajte da se opustite i odete u šoping tokom popodneva. Pite dovoljno tečnosti.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Foto: Pixabay.com

Stvari izgledaju bolje i vraćate osećaj kontrole. Oko podneva vas neko može dobro uzdrmati, pa vodite računa u kakvom ste okruženju. Raspolažete svim informacijama, iskoristite tu prednost u poslu. Izbegnite ljude koji vas opterećuju ili vam ne prijaju na bilo koji način.

VAGA

Ovo je dan prosperiteta i uspeha za vas pa je iskoristite do maksimuma. Vodite ipak računa da ne zapostavite voljenu osobu ili da ne povredite nekoga svojom nepažnjom. Ako planirate da promenite automobil, ovo je dobar perod da donesete odluku. Prolazna nesanica je moguća.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Foto: Pixabay.com

Imate mogućnost dobre poslovne saradnje sa nekim iz kruga prijatelja, ali ćete morati da se nametnete. Emotivni odnosi vas mogu opteretiti ali trenutno nećete videti izlaz iz tih problema. Prijaće vam društvo rodjaka koji vam mogu doneti interesantne vesti. Povedite računa o ishrani.

STRELAC

Umor je vaš najveći neprijatelj tokom današnjeg dana. Naspavajte se i odmorite jer imate bitne odluke u poslu i nema mesta greškama. Razmatrajte mogućnosti za profesionalno usavršavanje. Predpostavljeni su vam naklonjeni, iskoristite to danas maksimalno. Pazite se povreda.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Foto: Pixabay.com

Osećate se kao da ste u začaranom krugu, a današnji dan vam nudi mogućnost da rešite jedan problem i da se stvari pokrenu u povoljnom smeru za vas. Nemojte se opterećivati tuđim problemima koje ne možete da rešite, neko vas može prijatno iznenaditi svojim stavovima.

VODOLIJA

Razmislite o privatnom poslu, ako vam se ukaže prilika i započnite neke pregovore tokom kasnog popodneva. Nemate razloga da paničite kada je voljena osoba u pitanju, samo je saslušajte. Danas izbegavajte šaltere jer će vas čekanje nervirati više nago obično.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Foto: Pixabay.com

Svesni ste svojih sposobnosti koje će biti u punom kapacitetu tokom dana. Nemojte praviti drastične promene jer okruženje neće moći da vas isprati u naumljenom. Razmislite o nekom putovanju koje bi obradovalo i vas i partnera. Povoljan dan za igre na sreću i novčane dobitke.

J.Stanković

#Horoskop

#Znakovi

#Zvezde

'