separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

DNEVNI HOROSKOP Divne vesti: Ovaj znak očekuje LJUBAV NA POSLU i DOBRA ZARADA!


Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka tokom današnjeg dana...


OVAN

Očekuju vas olakšanja na polju privatnog posla ili porodice. Trebaće vam još par dana da se potpuno opustite. Interesantne vesti vam dolaze i od prijatelja. Emotivni deo počinje da biva lepši. Nadate se nekome ko danas nije pored vas. Tu čežnju svakako pretvarate u nešto dobro i kreativno.

Autor: Pixabay.com

BIK

Posebno dobar dan za komunikacije i probijanje nekih barijera. Mnogi će rešiti neki papirološki problem. Moguće su interesantne informacije od osobe na položaju. Spremite se za povoljna dešavanja koja vas očekuju do kraja nedelje. Emotivno ste se prepustili da partner ili potencijalni partner vodi.

Autor: Pixabay.com

BLIZANCI

Autor: Pixabay.com

U sred poslovnog haosa vi maštate o odlasku na neki put. Širite pozitivne vibracije na saradnike i ne dozvoljavate da bilo ko utiče na vaše raspoložanje. Flertovaćete sa nekim iz drugog mesta ili osobom koja je trenutno na putu. Mnogima je moguća tajna veza.

RAK

Autor: Pixabay.com

Dan je ispunjen iznenađenjima i povoljnim preokretima. Stvari neće ići u pravcu koji ste vi postavili pa to može inicijalno da vas iznervira. Ne reagujte na prvu loptu i opustite se koliko god je to moguće. Emotivno vam se približava osoba koju već duže poznajete.

LAV

Možete da očekujete pomoć prijatelja da biste rešili problem koji vas dugo muči. Nešto će danas da se rasčisti u poslovnom delu. U ljubavi više pričate nego što radite. To će nervirati suprotnu stranu pa ne bi bilo loše da sa rači pređete na dela.

Autor: Pixabay.com

DEVICA

Svašta su vam obećali a vi još uvek čekate na to nešto. Ne pričajte o svojim daljim planovima. Usmerite svoju pažnju da završite ono što ste već počeli. Ubrzo slede povoljne novine za vas. Emotivno niste sigurni šta osećate prema jednoj osobi.

Autor: Pixabay.com

VAGA

Autor: Pixabay.com

Niste sigurni šta da mislite o trenutnim poslovnim pozicijama. One svakako nisu loše ali vi osećate da previše žrtvujete a malo dobijate. Za sada nemojte da negodujete jer nema ko da vas čuje. Emotivni deo je nesređen kod većine. Takve energije i privlačite u ovim danima.

ŠKORPIJA

Autor: Pixabay.com

Povoljnosti su vam vezane za osobe na položaju i strance. Danas kao da je sve moguće uz malo vašeg zalaganja. Nešto bitno može da se otkrije što trebate da držite kao keca u rukavu. Mnogi će flertovati preko društvenih mreža.

STRELAC

Previše dilema i planova. Vreme je da usporite i smanjite obim svega toga. Neke okolnosti vam idu u prilog, naročito vezano za finansije. Zanos koji osećate u emotivnom delu jača tokom večeri. Iznenadni susret će vas obradovati.

Autor: Pixabay.com

JARAC

Danas vam se ukazuje prilika da brzo zaradite. Možda je to samo prodaje neke informacije ili spajanja dvoje ljudi sa idejama. Odličan ste medijator ali ne dozvolite da vas neko zloupotrebi. Ljubav je tema o kojoj ćete iznenada početi da mislite u popodnevnim satima. Pokrenuće vas osoba iz prošlosti.

Autor: Pixabay.com

VODOLIJA

Autor: Pixabay.com

Promenljivog ste raspoložanja. A nemate razloga da brinete jer vam za sada sve ide u prilog. Odlične vesti vam dolaze od osobe iz drugog mesta. Strastveni deo je naglašeniji od emotivnog. Osećate potrebu da budete slobodni i pomalo zloćkasti.

RIBE

Autor: Pixabay.com

Posolovna tenzija polako počinje da jenjava. Informacije koje dolaze do vas su ohrabrujuće. Sve obavljate sa lakoćom pa će to i suprotan pol primetiti. Pažnju vam može privući upravo neko ko se pojavljuje preko posla.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

korisnik

povezane vesti