AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde danas pripremile.

OVAN

Počinjaćete više stvari od jednom, ali pazite da se ne precenite. Svakako će vam sve nekako ići od ruke. I emotivno je naglašeno da ćete se duplirati. Bar danas ne mogu da vas otkriju pa samo napred u avanturu.

Foto: Pixabay.com

BIK

Odličan vam je dan za bilo kakvu vrstu početaka. Samo se pazite papirologije i površnih ljudi na šalterima. Po prirodi niste skromni, pa nema razloga da to činite i danas. Dominantni ste u odnosu. Usmerite svoju pažnju.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Papirologija će vas danas opterećivati. Najbolje prolaze oni koji se bave privatnim poslom i putuju. Vaš originalan pristup će iznenađivati suprotan pol. Jednostavno zračite. Zuzeti se mogu suočiti sa partnerovom ljubomorom zbog toga.

Foto: Pixabay.com

RAK

Želite novi intelektualni stimulans. Ne dozvolite da to iskomplikuje poslove u kojima ste trenutno. Prijaće vam komunikacija sa osobom koja je ili dosta starija ili dosta mlađa od vas. Želite da učite ili budete učitelj.

Foto: Pixabay.com

LAV

Danas vas prate izvesne srećne okolnosti šta god da radite. Ne morate suviše da rizikujete u poslovima koji su vam bitni, tu se oslonite na intuiciju. Prija vam samoća tako da emotivni deo nije naglašen danas. Zauzeti treba da stave do znanja kakvo im je raspoloženje.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Danas samo polako u obavezama. Nešto može da se odloži ali nek vas to ne nervira. Možete da osvojite nekoga ko se nedavno pojavio u vašem životu. Samo sačekajte popodnevne sate.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Imate osećaj da je vaša samostalnost dovedena u pitanje. Ipak grešite. Drugi će vas pratiti a vi možete da budete suviše nervozni. Danas želite da vam drugi udovoljavaju, bilo slobodni ili zauzeti. Ovo može da se odrazi na odnos sa partnerom.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Tvrdoglavi ste da nešto izgurate do kraja. Ne morate sve baš danas jer će vas to koštati živaca koje nemate na pretek. Emotivni deo je nešto što vam donosi opuštanje. Partner će vam se prilagoditi. Slobodni mogu da upoznaju nekoga ko je interesantan.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Izvesne srećne okolnosti su prisutne tokom čitavog dana. Naročito u vezi sa poslovima u uniformama i inostransvom. Vaša pomalo haotična pojava će privući različite tipove ljudi. Na vama je da birate šta vam najviše prija.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Osećate se iscrpljeno i kao da ste ustali na levu nogu. Kako sati budu prolazili, vaš energetski status će se popravljati. Izvesne novine se naglašavaju. Slobodne može da zainteresuje neko sa razlikom u godinama. Zauzeti brinu za neku stariju osobu iz porodice.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Možete da profitirate kroz udruživanja. Izbegnite bilo koju vrstu investiranja danas. Odložite i veće kupovine za sledeću nedelju. Jak nalet energije vas drži od jutra. To privlači poglede suprotnog pola. Mnogi će se dvoumiti između nove i stare ljubavi.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Odlična vam je komunikacija sa saradnicima ili poslovnim partnerima. Danas svašta može da vam prođe pa iskoristite to. Drugima možete da delujete površno u komunikaciji. Ovo može da iskomplikuje odnos ako ste zauzeti. Vi samo želite da se opustite.

Foto: Pixabay.com

#Horoskop

#Ljubav

#Zvezde

#zodijak

'