AKTUELNO

Kada saberemo godinu trojke sa mesecom u broju šest, dobijamo devetku(9) koja ukazuje da je pred nama trideset dana svođenja računa i prekida komunikacije sa licima koja nam energetski ne prijaju.

I tako prolazeći dan za danom, mesec za mesecom, stigli smo do sredine 2019. godine koja nosi jaku simboliku broja tri koji je ekvivalent planeti Jupiter.

Trojka (3) nosi moćnu energetsku zaštitu i ukazuje da je ovo godina velikih pozitivnih promena, ali ono što nas posebno zanima jeste kakav će biti šesti mesec sa numerološke tačke gledišta.

Jun nosi energiju broja šest (6). Šestica se simbolički povezuje sa planetom Venerom i svim čulnim uživanjima.

Pa, kada saberemo godinu trojke sa mesecom u broju šest, dobijamo devetku (9) koja ukazuje da je pred nama trideset dana svođenja računa, završavanja važnih projekata ali i prekida komunikacije sa licima koja nam energetski ne prijaju.

Šestica i planeta Venera tiču se finansija, svih materijalnih dobara, poklona, javnosti, braka, partnerskih poslova, ali i sudskih sporova.

U mesecu koji će biti snažno obeležen brojem devet, treba da stavite tačku na sve odnose koji vas sputavaju da živite srećno i rasterećeno.

Mnogi će baš u junu doneti odluku u vezi sa razvodom, raskidom veze ili prestankom poslovne saradnje koja nije svrsishodna. Povoljan je ciklus za napuštanje poslovnog partnerstva u kom duže trpite neprijatnosti i zbog kojih vaše ideje ne mogu da izađu na svetlost dana.

Ako treba da se aktivirate u sferi pravosuđa, prepručujem vam da angažujete advokata ženskog pola koji će vam baš sada pomoći da rešite životne probleme.

Kada je reč o finansijama, ukoliko ste dužnik, potrudite se da sada vratite novac licima koja su vam pomogla u trenucima velike nevolje, a ako vama drugi duguju pare, usudite i zatražite ono što vam pripada.

Šesti mesec nas poziva da nakon što počistimo sve što nam unosi nespokoj, povučemo ručnu i dobro se odmorimo od svih i svega, jer će naredni sedmi mesec doneti nove početke i snažne nagone da se osamostalite i unesete promene u svoj život.

Predlažem vam da odete makar na kraći odmor ili neko zanimljivo vikend putovanje van mesta u kom trenutno živite.

Izbegavajte podizanje kredita i zajmova, ne pozajmljujte novac drugima i nemojte nikome biti žirant u ovom mesecu kada su aspektovane prevare i laži čak i preko onih koje odlično poznajete.

Dobro proveravajte rok trajanja namirnica koje budete kupovali jer su naglašena trovanja preko hrane. Nemojte sami sebi da određujete dijagnozu niti terapiju. Mnogo toga biće nejasno i obavijeno velom tajne.

Da biste napunili baterije za nove radne pobede, što više vremena provodite u prirodi, bavite se sređivanjem dvorišta, cvećnjaka i bašte, a miris lavande odagnaće svaki umor, stres i strah koji će se s vremena na vreme pojavljivati i to posebno sredinom juna.

Pojačajte molitve, budite milosrdni prema drugima, opraštajte svima sve i spremite se za početak letnje avanture!

Autor Velimir Remić, pisac i astrolog

Foto: Promo.

Velimira možete zapratiti na zvaničnoj Fejsbuk stranici: https://www.facebook.com/WebAstrologVelimirRemic/

#Astrologija

#Numerologija

'