Info
ZABAVA

lifestyle

DNEVNI HOROSKOP: RIBE će dobiti NOVAC, a ovaj znak očekuje zabranjena LJUBAV!


Pročitajte šta su vam zvezde pripremile.


OVAN

Pokrenuće se izvesne promene za koje ne znate šta će vam konačno doneti. Danas se nešto, za vas bitno rešava, a deluje vam kao loše. Ne brinite, jer dalja dešavanja će pokazati baš suprotno. Više mislite na sebe.

Autor: Printscreen Youtube

BIK

Autor: Printscreen Youtube

Nervozni ste zbog projekta na kome radite izvesno vreme. Uspeh je neminovan, ali vas nerviraju reakcije saradnika. Ne dozvolite da to umanji vaš osećaj zadovoljstva, jer ste to zaslužili. Maštate o osobi pored koje možete da se opustite i ne glumite da ste jaki.

BLIZANCI

Možete da se nadate izvesnim srećnim okolnostima u poslu. Naročito ako se bavite privatnim poslom ili jednostavno vi odlučujete o nečemu. Prihvatite savet bliskog prijatelja. Danas razrešavate izvesnu dilemu u vezi sa odnosima sa partnerom.

Autor: Printscreen Youtube

RAK

Autor: Printscreen Youtube

Ne dozvolite da ponovite grešku u komunikaciji. Vreme je da se zatvorite oko nekih vama bitnih planova. Posmatrajte dešavanja oko sebe i oslonite se na unutrašnje osećaje. Impulsivno želite da se zaštitite u partnerskim odnosima, pa i u emotivnim.

LAV

Većina ima priliku da nešto dobro pomeri u svom poslu. Finansije mogu bitnije da se poprave ili stabilizuju. Usmerite se na ljude iz drugih mesta ili inostranstvo. Treba da stavite tačku na pređašnja dešavanja i krenete dalje. Trenutno vas neko sabotira.

Autor: Printscreen

DEVICA

Autor: Printscreen Youtube

Vaša kreativnost je danas na zavidnom nivou. Ipak vi treba da se usmerite ka tome da izvesne projekte privedete kraju. Stavite na papir nove ideje koje naviru. Ako ste slobodni - nadate se susretu sa osobom koja vam je u mislima izvesno vreme.

VAGA

Danas možete da računate na izvesna protežiranja ili će neko završiti vaš deo posla. Svakako možete u tom delu da se opustite. Veći je problem vaša česta promena raspoloženja tokom dana. Vaše simpatije su danas usmerene ili ka zauzetom osobom ili ka nekom ko ne živi blizu vas.

Autor: Printscreen Youtube

ŠKORPIJA

Autor: Printscreen Youtube

Tokom čitavog dana je prisutan optimizam a ni sami ne znate zbog čega. Možete da očekujete pomoć ili podršku saradnika a da je i ne tražite. Maštate o nekoj velikoj promeni. Slobodni verovatno misle o osobi koja je trenutno zauzeta.

STRELAC

Suočavate se sa izvesnim dilemama i tražite savet saradnika koje smatrate prijateljima. Prihvatite pomoć osobe rođene u vodenom znaku. Razmišljate o nekom idealnom partneru. To će vas spontano odvesti ka tome da menjate svoje iluzije iz prethodnog perioda.

Autor: Printscreen Youtube

JARAC

Autor: Printscreen Youtube

Neizvestan je ishod jednog posla koji vam je bitan. Verovatno ćete danas dobiti novost o tome koja će vas oraspoložiti. Izbegnite rasprave sa saranicima rođenim u vazdušnim znacima. Želite više vremena za sebe u slučaju da ste zauzeti.

VODOLIJA

Još niste završili sa početim projektima a već vam se nude novi. Savet je da bolje organizujete svoje vreme i onda odlučite. Ne reagujte impulsivno. Pomoć dolazi od zemljanih znakova. Osećate potrebu za blizinom i emotivnom pažnjom jedne konkretne osobe.

Autor: Printscreen Youtube

RIBE

Autor: Printscreen Youtube

Danas možete da naplatite nešto na šta čekate već izvesno vreme. Moguće su vam i ponude za honoraran posao što svakako ne bi trebalo da odbijete. Izbegnite partnerstva i pazite kako trošite. Bilo šta da uradite neće uticati na ponašanje partnera ili potencijalnog partnera. 


Č.N.

Komentari • 0


povezane vesti