AKTUELNO

Numerološka prognoza za decembar.

Poslednji mesec u godini je sam po sebi lep što zbog zimske idile što zbog osećaja da nam se bliži ulazak u novu godinu. Veoma je važno znati kakvu energiju nosi ovaj dvanaesti mesec kako bismo životnu energiju usmerili u pravcu uspeha, izobilja i ljubavi.

Numerološki gledano, decembar mesec nosi simboliku broja 5.

A zašto je to tako?

Kada broj 12 koji simbolizuje istoimeni mesec, saberemo i svedemo na jednocifren broj dobijamo 3, a potom dodamo i aktuelnu godinu 2018 odnosno broj 2 što u konačnici daje zbir (5). Petica je analogna planeti Merkur koja u astrologiji vlada trećom i šestom kućom prirodnog horoskopa.Kako je aktuelni tranzitni Merkur retrogradan do 06.12. važno je znati da u akciju treba krenuti tek nakon što istoimena planeta bude u fazi direktivnog kretanja.

Decembar mesec prema numerološkom tumačenju biće obeležen dobrom energijom, odličnom koncentracijom i jakim nagonim da se radi i stvara. Ljudi će biti veoma vredni zato što će na delu videti i rezultate svog mukotrpnog i poštenog rada.

Mnogi će baš u ovom mesecu da krenu put inostranstva, neki će da kupuju tehniku i nameštaj za kuću, a biće i onih koji će da se odsele daleko od mesta u kom trenutno borave.

Izuzetno je naglašeno polje inosranstva, posla u stranim firmama kao i razgovora sa strancima koji mogu da vam pruže pomoć ili priliku za lični napredak.

Dobro je vreme za sastanke, kupovinu automobila, upisivanje kursa, polaganje vozačkog i drugih ispita. Petica simboliše čovekov biološki i duhovni razvoj. Ona je broj božanske moći, savršenstva i simbol svemira.

Broj pet je analogan vatrenom elementu pa će tako sve do početka kalendarske zime vatreni predstavnici zodijaka (Ovan, Lav i Strelac) imati fenomenalne aspekte za završavanje veoma važnih poslova.

Prema starim kineskim verovanjima, broj pet je veoma srećan broj i predstavlja pet najvažnijih blagoslova: zdravlje, dugovečnost, sreću, prosperitet i bogatstvo.

Otresite crne misli, više se krećite, pijte dovoljno vode, radite isključivo ono što vas ispunjava i obavezo izbegavate energetske vampire koji će pred kraj godine da se aktiviraju tražeći žrtve od kojih će uzimati ne samo energiju već i finansije.

Čuvajte novac i nemojte ga svakome pozajmljivati. Tri put merite, a jednom secite. Čuvajte se bilo kakvih preterivanja tokom decembra meseca. Želim vam dobro zdravlje, izobilje i radost.

Autor: Velimir Remić, pisac i astrolog

Velimira možete zapratiti na zvaničnoj FB stranici: https://www.facebook.com/WebAstrologVelimirRemic/

#Numerologija

'