Info
ZABAVA

lifestyle

DNEVNI HOROSKOP: Ribe razmišljaju o proširenju porodice, a ko će danas dobiti PONUDU ZA BRAK?


Pročitajte šta su vam zvezde pripremile.


OVAN

Ovaj dan nije najidealniji za ljubavna pitanja ukoliko ste još sami. S druge strane, ako imate dužu, stabilnu vezu, danas dobijate naklonost i podršku voljene osobe. Ovo će vam biti od naročite važnosti pogotovo ako već duže vreme osećate nerazumevanje od strane partnera. Najbitnije je da uspete da kontrolišete negativna osećanja i reakcije.

Autor: Printscreen Youtube

BIK

Autor: Printscreen Youtube

Pripadnici ovog horoskopskog znaka će danas imati mnogo prilika za ljubav. Ako ste usamljeni, ne bi bilo loše da ovaj dan iskoristite za kraće putovanje. Velike su šanse da baš tada upoznate zanimljivu osobu. Ako ste zauzeti, povedite računa ukoliko dođe do kontakta sa bivšim ljubavima. Ne dozvolite da partner za to sazna, jer su velike šanse da povredite nečija osećanja.

BLIZANCI

Nezadovoljni ste emotivnim odnosima, trenutnom ili potencijalnom vezom. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, danas nikako ne donosite krupne ili drastične odluke. Umesto toga, razgovarajte o nekim manje stresnim temama. Slobodni pripadnici ovog znaka neka iskoriste dan da konačno završe sa nekim odnosima iz prošlosti i pronađu unutrašnji mir.

Autor: Printscreen Youtube

RAK

Autor: Printscreen Youtube

Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka danas mogu da očekuju poznanstvo sa osobom sa kojom su sudbinski povezani. Nemojte se iznenaditi ako odlučite da obnovite jednu staru vezu ili da neko prijateljstvo preraste u ljubav. Primaćete dosta poruka, slede vam značajni razgovori o pitanju ljubavi i generalno, mnogo druženja sa prijateljima.

LAV

Imate utisak da vam život stagnira - ovo važi za slobodne pripadnike ovog horoskopskog znaka. Ukoliko vas neko i interesuje, to je najverovatnije mlađa osoba iz komšiluka ili sa posla. Proverite da li je osoba slobodna i ako je odgovor potvrdan, krenite u akciju. Ako ste u vezi, danas uživajte u ljubavi - pažnje vam ne nedostaje. Sada je vaših pet minuta.

Autor: Printscreen

DEVICA

Autor: Printscreen Youtube

Slobodne pripadnike ovog znaka danas očekuju neka zanimljiva poznanstva. Nastojte da budete okruženi prijateljima i u što većem društvu. Verovatno ćete se dvoumiti oko dve ili više osoba, a nije isključeno da je jedna vaših godina, a druga starija. Ako ste u vezi, možete da očekujete manje probleme u komunkaciji sa partnerom. Njihov izvor je u vašoj želji za češćim izlascima.

VAGA

Ako vam se već izvesno vreme dopada neko iz neposrednog okruženja, danas je pravi momenat da toj osobi to i stavite do znanja. Skupite hrabrost i pozovite je u izlazak. Ukoliko je vaša potraga za ljubavlju završena, nemojte se iznenaditi ako danas dođe do razmirica i svađe. Razlog leži u finansijama, a takođe i u uplitanju nekoga sa strane u vaš partnerski odnos. Nastojte da smanjite stres.

Autor: Printscreen Youtube

ŠKORPIJA

Autor: Printscreen Youtube

Pred vama je jedan izuzetno dinamičan dan. Budite oprezni kada je ljubav u pitanju, posebno ako ste zauzeti - iskušenja ćete imati na svakom koraku. Slobodne pripadnike ovog znaka očekuje dosta flerta i lepih susreta sa suprotnim polom. Ako ste u prilici, ne bi bilo loše da danas odete na kraće putovanje ili da isplanirate isto u skorijoj budućnosti.

STRELAC

Iskoristite ovaj dan za putovanja - odličan provod je zagarantovan! Ako ste singl, nemojte se iznenaditi ako dođe do pomirenja sa bivšim partnerom. Takođe, moguće je da će vam se dopasti neko sa kim poslovno kontaktirate. Emocije su danas u prvom planu, kao i pružanje emotivne podrške osobi koju poznajete duže vreme. Najverovatnije se radi o nekome iz inostranstva.

Autor: Printscreen Youtube

JARAC

Autor: Printscreen Youtube

Danas vas očekuje mnogo zabave i komunikacije sa suprotnim polom. Slobodni pripadnici ovog znaka će najverovatnije upoznati interesantnu, mlađu osobu koja ima neke veze sa poslom kojim se bave. Ovo poznanstvo bi moglo da preraste u nešto ozbiljnije. Takođe, obnovićete komunikaciju i sa nekim ko vam je ranije bio blizak. Nemojte se iznenaditi ako dobijete ponudu za brak.

VODOLIJA

Osoba koja vam u poslednje vreme okupira pažnju je mlađa od vas, a ono što vam ne da mira je razmišljanje kako da joj priđete. Na žalost, za sada ostaje sve na nivou neobaveznih razgovora. Neke pomake na polju ljubavi mogli biste da učinite na jednom kraćem putovanju. Ukoliko vam se pruži prilika da danas negde otputujete, nikako je ne smete propustiti.

Autor: Printscreen Youtube

RIBE

Autor: Printscreen Youtube

Očekuje vas zanimljiv ljubavni period. Moguće je poznanstvo sa osobom koja ne živi u vašem mestu. Nemojte da vas iznenadi ako danas saznate da je nekoliko osoba zainteresovano za vas! Veoma je bitno da izlazite što više, jer gde god da se pojavite izazivaćete pažnju i interesovanje suprotnog pola. Zauzeti pripadnici ovog znaka neka danas razmisle o proširenju porodice.

I. P.

Komentari • 0


povezane vesti