AKTUELNO

Poljski CD Projekt Red još uvek punom parom radi na Cyberpunk 2077, za koji se zba da će biti čisto singlplejer iskustvo a šuška se da dolazi na ovogodišnji E3 sajam.

Međutim, to nije jedini projekat ove kompanije, pošto je objavljeno da se radi na još jednoj RPG igri AAA kalibra.

Sudeći po izveštaju u kojem se misteriozni projekat pominje, igra je još u ranoj fazi produkcije, ali je planirano da ona na tržište dođe do 2021. godine, što je isti vremenski okvir postavljen za Cyberpunk 2077, koji će definitivno doći pre.

Za sada ostaju samo špekulacije koja je igra u pitanju. Nema potrebe nadati se četvrtom delu Witchera, pošto je to od samog početka bila trilogija, mada se može očekivati neka druga igra iz tog univerzuma, prebogatog likovima i sadržajem. Još jedna opcija je i potpuno nova igra, koja nema veze sa prethodnim projektima kompanije, za šta su ujedno i najveće šanse.

Za rad na Cyberpunk 2077 je nedavno prisvojen studio Strange New Things u Vroclavu u kojem radi oko 20 developera iz Techland, IO Interactive i drugih studija, i vrlo je verovatno da će ovaj tim preći na novi projekat sa završetkom prethodnog.

Kompletan izveštaj možete pročitati putem ovog linka, a odeljak u kojem se govori o novom RPG-u se nalazi na 26. strani.

#Videoigra

'